INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Marele Oliver Kahn, după greșelile șocante ale lui Karius: "Erorile îi vor distruge cariera. Nu am văzut ceva mai evident și mai brutal!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 17:45

Oliver Kahn (48 de ani), legendarul portar al naționalei Germaniei, crede că pentru Loris Karius (24 de ani), portarul lui Liverpool, ceea ce este mai rău abia acum urmează.

"Nu-mi amintesc să fi văzut erori mai evidente și mai brutale. Se poate întâmpla, însă în finală este chiar dramatic. Nu va fi deloc ușor să-și scoată din cap o asemenea seară de coșmar, care riscă să îi distrugă toată cariera.

Există destui cretini care vor avea grijă să-i reamintească mereu de acest meci cu Real", a declarat fostul mare portar german despre "groparul" lui Liverpool de aseară. 

Kahn a gafat și el în finala CM 2002, cu Brazilia (VIDEO).

Citește și: Lacrimi și momente emoționante la Kiev » Ce a făcut Karius după coșmarul cu Real

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
talpaiute
talpaiute  •  27 Mai 2018, 22:32

Barcelona... A jucat în finală cu ***!! Nu știi?? Messi i-a dat numai printre craci, iar Suarez i-a rupt fundul... Porții!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  27 Mai 2018, 21:04

Ar fi de investigat daca a facut-o intentionat!!! Este un portar decent fara mari veleitati , dar gafe din astea nu se fac nici in liga a opta engleza sau germana...

juv3ntin
juv3ntin  •  27 Mai 2018, 20:55

Kahn o fi gafat el in finala cu Brazilia, dar a fost calcat pe mana de Kleberson, si juca cu mana rupta!! d-aia a scapat mingea in fata.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează