INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - PYUNIK 5-6 D. PEN.

Românul campion cu Pyunik Erevan râde de CFR Cluj: „Rușinos, n-ai voie! Știți ce era la ei când m-am dus eu acolo?”

CFR Cluj a fost eliminată din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor de către Pyunik Erevan // foto: Facebook @ CFR Cluj
CFR Cluj a fost eliminată din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor de către Pyunik Erevan // foto: Facebook @ CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2022 16:47 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 19:58

Fostul fotbalist Marian Zeciu (45 de ani), dublu campion cu Pyunik Erevan în 2003 și 2004, sub comanda lui Mihai Stoichiță, consideră rușinoasă eliminarea lui CFR Cluj din Liga Campionilor în fața formației din Armenia.

„Am văzut meciul. CFR nu avea voie să rateze calificarea. E rușinos! Nu există scuze, ghinion, să invocăm blesteme. N-ai voie! E o mare surpriză calificarea lui Pyunik. Să fim serioși, s-a văzut diferența de valoare dintre CFR Cluj și Pyunik, chiar dacă fotbalul românesc a decăzut în ultimii ani. 

Noi o tot dăm că nu mai sunt echipe mici, că s-au nivelat valorile. Armenii au compensat prin ambiția lor nativă”, a declarat Marian Zeciu pentru GSP.ro. 

Varga taie în carne vie la CFR Cluj » 4 oameni vor fi dați afară: „V-ați bătut joc de mine!” + Rădoi a refuzat oferta! GSP a aflat noul favorit-surpriză
CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN 2-2, 3-4 LA PENALTY-URI
Varga taie în carne vie la CFR Cluj » 4 oameni vor fi dați afară: „V-ați bătut joc de mine!” + Rădoi a refuzat oferta! GSP a aflat noul favorit-surpriză

Ce spune fostul campion cu Pyunik Erevan despre eliminarea lui CFR Cluj 

Fostul fundaș central, în prezent antrenor la grupele de juniori a clubului Daco Getica, a adăugat: 

„CFR s-a mulțumit cu puțin, a dat gol, apoi s-a retras în stilul ei. Fotbalul e imprevizibil. Pyunik a egalat, 1-1, în minutul 89 la prima minge trimisă pe poartă. Când e să se aleagă praful se alege. 

Cei de la CFR ar putea invoca ghinionul că au luat golurile în minutele 89 și 119, dar dacă la 1-0 mai fructificai o ocazie, două, sau nu ridici piciorul de pe accelerație, îi mai taxai o dată și închideai jocul. Dar așa s-a obișnuit CFR, dă un gol apoi stă la cutie, dar uite că nu ține la infinitiv tactica asta. Păcat”.

Zeciu: „Când m-am dus eu în Armenia, echipele erau la nivel de amatori”

Zeciu a fost coleg la Pyunik cu Eghishe Melikian, antrenorul campioanei Armeniei: „Juca fundaș stânga. După ce s-a lăsat, a făcut școala de antrenori și cred că e cea mai mare performanță a lui”. 

Zeciu crede că eliminarea celor de la CFR de către Pyunik nu este chiar întâmplătoare. „Armenia a învins România, 3-2, în preliminariile Campionatului Mondial 2022. Deci, un avertisment exista. Din păcate, toată lumea se ridică, progresează, încearcă să aibă un anumit nivel de joc, numai noi ne ducem în jos. Și asta de câțiva ani”.

În 2003-2004, când am ajuns la Pyunik, cu nea Mihai, fotbalul din Armenia abia începea să progreseze ușor-ușor. Echipele erau la nivel mai de amatorism. 

Și noi am pus atunci probleme în cupele europene, am pierdut cu ȚSKA Sofia din penalty, în preliminariile Champions League. Nu ne-am făcut de râs, așa echipă mică cum eram. Pe atunci, încă erau diferențe între echipele mari și mici.

- Marian Zeciu

Românul campion cu Pyunik Erevan râde de CFR Cluj: „Rușinos, n-ai voie! Știți ce era la ei când m-am dus eu acolo?”
Marian Zeciu, în alb

7 selecțiiîn naționala Armeniei are Marian Zeciu, între 2003-2004

Marian Zeciu a mai jucat la Juventus București, Rapid, Oțelul Galați, Ceahlăul, FC Snagov și Ștefănești.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Gigi Becali se bucură după eliminarea lui CFR Cluj: „Cum o mai drege Petrescu? Nu s-au luptat corect cu noi și acum plătesc”

Noi probleme la CFR Cluj după eliminarea din Champions League! Campioana cere amânarea meciului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
marcos
marcos  •  15 Iulie 2022, 11:50

Mă întreb când o să se apuce ziariștii noștri de fenomenul corupției care există de foarte mulți ani la nivelul juniorilor ???? De ce se fac că nu văd, că se fac convocări la echipele naționale de juniori cu sume exorbitante ??? De unde să apară valori în sport dacă totul este o ”afacere” stil românesc ??? Ce criterii de selecție au acei antrenori făcuți la ”școala” românească de antrenori, ca să nu mai vorbim de valoare celor ieșiți din foștii fotbaliști (în special de la Steaua și Dinamo). Hagi e antrenor bun datorită celor învățate pe propria piele nu la școli. Când o să vedem un absolvent de școală de antrenori care nu a fost fotbalist de ”performanță-românească” ???

johny2003
johny2003  •  14 Iulie 2022, 23:15

Normal ca noi regresam cu progresistul Burlanu....

legio.sud
legio.sud  •  14 Iulie 2022, 21:32
Postat de flick2020 pe 14 Iulie 2022, 18:35

Vasileee...unde esti Vasileee ??? ::::)))) hai sa faci misto de FCSB ::))))

Nea Vasile roaita face dus de aseară sa scape de aroma de vaselină tipic franarilor , lasă-l in pace .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează