INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - BARCELONA 2-4

Mess10 » Prestația de pe altă planetă a lui Messi nu a rămas nerecompensată » Toată lumea e la picioarele argentinianului!

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 13:45

Forța copleșitoare a lui Leo Messi și-a făcut din nou simțită prezența în victoria spectaculoasă reușită de Barcelona pe terenul lui Tottenham, 4-2. Argentinianul a fost omul meciului, reușind o "dublă" superbă în repriza secundă. 

Prestația de senzație a lui Messi nu avea cum să rămână nerecompensată. Site-ul whoscored.com i-a acordat starului Barcelonei nota 10, distincție cu care i-a surclasat net pe toți ceilalți jucători din partida de miercuri seara.

"Messi nu mă surprinde. E cel mai bun din lume. A fost încă o dată decisiv. Are mereu această sete de goluri" Mauricio Pochettino, manager Tottenham

"Messi? Incredibil! E o magie să-l privești. Barcelona a fost mai bună, dar am rămas cu multe puncte pozitive" Kieran Trippier, fundaș Tottenham

Citește și: Messi e irezistibil. Aleargă mai mult și marchează mai mult. ”The Best e o minciună. El e cel mai bun și ne face pe toți mai buni”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close