INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR / GRUPA B / TOTTENHAM - BARCELONA 2-4

Messi e irezistibil. Aleargă mai mult și marchează mai mult. ”The Best e o minciună. El e cel mai bun și ne face pe toți mai buni”

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2018 09:35

Când le-a promis fanilor blaugrana, pe un Camp Nou plin până la refuz, că va readuce trofeul Champions League în Catalunya, Messi nu încerca să impresioneze. Vrea această cupă cu ardoare, a cincea sa cupă cu urechi mari, și e mai decis ca niciodată să o câștige.

Startul pare decupat de pe altă planetă. E Messi 4x4. Căpitanul aleargă mai mult, își ajută mai mult echipa pe teren și înscrie mai mult, a observat Marca. Are opt kilometri în medie pe meci, o cifră neatinsă sezonul trecut.

Și a marcat deja cinci goluri în două partide, un hat-trick și o "dublă". Ar fi avut 7 reușite, dacă același stâlp din dreapta porții nu l-ar fi salvat miercuri pe Lloris. În campania precedentă, a punctat de 6 ori în 10 întâlniri.

"Leo stă la altă masă față de restul jucătorilor"

Cu Tottenham, "puricele" a fost peste tot. A coborât în linia mediană aproape de Busquets, a ajuns pe aripi și a finalizat în poziție de vârf. Oriunde era nevoie de el, Messi era acolo. Atent, alert, văzând fiecare fază cu mult înaintea adversarilor.

Iar coechipierii i-au fost alături, ajutându-l să-și desăvârșească această capodoperă de meci. Pe o arenă care-l face să strălucească. Wembley. Aici a cucerit Liga în 2011, aici se simte ca acasă, în templul catalan.

"The Best e o minciună. Modrici e foarte bun, dar Leo stă la altă masă față de restul jucătorilor", spune Jordi Alba, cel care se lipește tot mai mult de fenomenul Messi, completându-se perfect în fiecare acțiune. Jordi n-are nicio îndoială: "Pentru mine, el este cel mai bun. Și ne face pe toți mai buni".

"Champions League e cireașa de pe tort pentru fiecare. Dar ca să fii bun în Ligă trebuie să fii bun și în campionat, și în Cupă. Nu renunțăm la nicio competiție" Leo Messi, atacant Barcelona

"Apăruseră îndoieli, îngrijorare, din cauza rezultatelor noastre și nu e ușor să joci într-o deplasare de Ligă împotriva unei echipe ca Tottenham. Am făcut un meci mare" Leo Messi, atacant Barcelona

"Messi nu mă surprinde. E cel mai bun din lume. A fost încă o dată decisiv. Are mereu această sete de goluri" Mauricio Pochettino, manager Tottenham

"Messi? Incredibil! E o magie să-l privești. Barcelona a fost mai bună, dar am rămas cu multe puncte pozitive" Kieran Trippier, fundaș Tottenham

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gtn5
gtn5  •  04 Octombrie 2018, 20:18

de "print" nici un cuvant,nu e solicitat de messi la barca ?

2137713289596467
Alina Urdea  •  04 Octombrie 2018, 17:33

Să-l vedem și când intră durii în scenă, în primăvară!

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  04 Octombrie 2018, 11:09

Dar de Morutan ce au spus Jordi Alba, Pochettino sau Trippier?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează