INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR / GRUPA B / PSV EINDHOVEN - INTER 1-2

”Ofsaid la primul gol și Handanovici trebuia eliminat”. Olandezii acuză arbitrajul după eșecul cu Inter

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2018 12:57

Maestra revenirilor din acest sezon de Ligă a mai lovit o dată. După finalul nebun cu Tottenham, Inter a bisat la Eindhoven, întorcând un 0-1, după un meci spectaculos, în care a avut 17 șuturi doar până la pauză.

Însă PSV contestă superioritatea nerazzurrilor și antrenorul Van Bommel a acuzat arbitrajul brigăzii sârbe pentru înfrângere. "Handanovici trebuia eliminat la 1-0, iar golul egalizator a fost viciat de un ofsaid nesemnalizat!".

"Trădat de asistent"

La faza din minutul 41, Bergwijn dă mingea pe lângă portarul sloven, care, ieșit în afara careului, o oprește intenționat, însă Milorad Mazici nu îi arată decât cartonașul galben. "Decizie generoasă, i-a dat avertisment considerând că nu e fază clară de gol", a comentat Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 5,5 pe central.

Și pe asistentul Djurdjevici, criticat de același tehncian al gazdelor. La golul lui Nainggolan, faza e precedată de șutul lui Asamoah, cu o minge respinsă prost de De Zoet și urmărită de Icardi, care pleacă din ofsaid. "A fost o poziție suspectă la marginea careului, tușierul l-a trădat pe Mazici", a întărit suspiciunile tot cotidianul roz.

poza 1

5 victoriiconsecutive a reușit Inter în toate competițiile. De 13 sezoane, din etapa a 5-a a ediției 2005-2006, echipele italiene n-au mai obținut 4 succese din 4 meciuri într-o rundă

2 goluriîn primele două meciuri în Ligă la Inter are Icardi. De la Adriano, în 2004-'05, niciun alt nerazzurro n-a izbutit asta. În prima repriză cu PSV, Mauro a avut 5 șuturi și 4 pase

"Când aud atâtea laude chiar încep să mă alarmez. Trebuie să gândim mereu meciurile ca outsideri ca să creștem. Grupa rămâne dificilă" Luciano Spaletti, antrenor Inter

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează