INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTAK MOSCOVA - PAOK SALONIC 0-0 (2-3 LA GENERAL)

PAOK SALONIC // Răzvan Lucescu, în extaz după calificarea în play-off-ul Ligii: "Întâi o să-mi îmbrățișez soția, apoi mă voi gândi la Benfica"

Răzvan Lucescu, în timpul meciului de aseară de la Moscova
Răzvan Lucescu, în timpul meciului de aseară de la Moscova

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2018 08:56

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, l-a avut alături pe Mircea Lucescu și la returul de la Moscova cu Spartak, 0-0. ”Tata mi-a zis că a fost unul dintre meciurile cel mai greu de privit. M-am bucurat mult să-l am și aici alături. Sunt un fiu foarte fericit”, a spus Răzvan. 

Pentru Răzvan Lucescu, sezonul a început brusc, direct în Europa. Scenariul e însă ideal. PAOK a trecut două tururi, cu doi adversari dificili, Basel și Spartak, a jucat patru meciuri și e încă invincibilă: 3 victorii și un egal. Mai are ultimul obstacol, cel mai dificil. Benfica, în play-off. Dacă învinge, e în grupele Champions League.

"Toate întrebările au scopul de a provoca"

"E o calificare uriașă. Am anunțat de la început că am venit la Moscova să câștigăm și am avut multe ocazii de gol. Totuși, nu am înscris. La sfârșit era normal să ne retragem", a explicat antrenorul alb-negrilor. Un jurnalist rus i-a spus că nivelul jocului nu a fost atât de bun.

"Poate că nu ați văzut fotbal de calitate, pentru că Spartak a fost eliminată. În afara barei, nici n-am fost amenințați în acest retur. Văd că, în Rusia, toate întrebările au scopul de a provoca, probabil de aceea ne-am și calificat", i-a răspuns Luce jr.

"Oriunde mergem, mergem să câștigăm".

L-a avut și la Moscova alături pe Mircea Lucescu: "Tata mi-a zis că a fost unul dintre meciurile cel mai greu de privit. M-am bucurat mult să-l am și aici alături. Sunt un fiu foarte fericit".

Și acum? Benfica! "E important să ne odihnim acum. Trebuie să fim proaspeți, să pregătim bine și fizic, și mental această dublă confruntare. Suntem o echipă care știe să abordeze toate partidele cu atitudinea corectă. Oriunde mergem, mergem să câștigăm".

A dezvăluit ce va face înainte de orice: "Întâi am să-mi îmbrățișez soția. De-abia apoi mă voi gândi la Benfica".

PAOK în Ligă
4 meciuri
3 victorii
1 egal
0 eșecuri
8 goluri marcate
3 goluri primite

LIGA CAMPIONILOR
Turul 3 preliminar, manșa secundă
DINAMO ZAGREB - Astana 1-0 (în tur 2-0)
BATE BORISOV - Qarabağ 1-1 (1-0)
VIDI - Malmö FF 0-0 (1-1)
DINAMO KIEV - Slavia Praga 2-0 (1-1)
l A. Băluță, din minutul 68 la oaspeți.
AJAX - Standard Liège 3-0 (2-2)
l R. Marin, integralist la oaspeți.
Spartak Trnava - STEAUA ROȘIE 1-2 după prelungiri (1-1)
Fenerbahce - BENFICA 1-1 (0-1)
Spartak Moscova - PAOK 0-0 (2-3)
Shkendija - SALZBURG 0-1 (0-3)
AEK ATENA - Celtic 2-1 (1-1)

Play-off
Steaua Roșie - FC Salzburg
BATE Borisov - PSV Eindhoven
Young Boys - Dinamo Zagreb
Vidi - AEK Atena
Benfica - PAOK Salonic
Ajax Amsterdam - Dinamo Kiev
Meciurile se vor juca pe 21 și 28 august.

Vezi și: Ivan Savvidis s-a dezlănțuit după ce PAOK a eliminat-o pe Spartak Moscova din Ligă: "Rușii au primit ce au meritat!" + reacție extremă a unui jucător de la PAOK: cum i-a provocat pe fanii ruși

GALERIE FOTO PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, se califică în play-off-ul Ligii Campionilor! Primă URIAȘĂ câștigată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nakamicius
nakamicius  •  15 August 2018, 11:13

Bravo Razvan. Inca odata se dovedeste ca nimeni nu e profet in tara lui. Sa moara de ciuda hateri frustrati care-l injura si pe el si pe Mircea Lucescu sau Hagi ori Halep.

andrei.f
andrei.f  •  15 August 2018, 09:36

PAOC va juca alături de Steaua şi , sper, CFR, în grupele EL. Benfica nu e o echipă de trei lulele, ca Spartk, să rateze 11 m, cu portar ce-şi bagă singur mingea în poartă, cu nişte brazilieni puturoşi şi cu ifose !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează