INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PAOK SALONIC

PAOK SALONIC. Răzvan Lucescu și compania nu se opresc aici: "Ne îndeplinim visul!"

FOTO: Facebook @PAOK
FOTO: Facebook @PAOK

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 23:00

PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. Grecii au trecut de Spartak Moscova, 3-2 în tur și 0-0 în retur, și vor juca mai departe împotriva portughezilor de la Benfica. 

"Este incredibil ce am realizat. Astăzi am avut o mulțime de ocazii de a marca. S-ar fi putut întoarce împotriva noastră, dar n-a fost cazul astăzi. Am făcut un joc impecabil. Faptul că am trecut de Basel și Spartak este fantastic pentru noi. Jucătorii mei merită toate laudele", a declarat Răzvan Lucescu după meci. 

"Vreau să îmi felicit colegii. Au dat totul pe teren. Cred că am fi meritat chiar să câștigăm, dar nu mai contează acum. E o bucurie inimaginabilă pentru noi. Nu ne interesează ce adversar vom întâlni mai departe. Suntem determinați să ne ducem visul la îndeplinire" Dimitris Limnios, atacant PAOK

Vezi și: GALERIE FOTO PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, se califică în play-off-ul Ligii Campionilor! Primă URIAȘĂ câștigată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  15 August 2018, 11:26

Razvane , ai demonstrat inca odata ca esti un antrenor bun .

popescu222
popescu222  •  15 August 2018, 10:03

Greu cu limba romana la ziarul asta, vezi titlul - visele se implinesc, nu se "indeplinesc" - ca nu sunt sarcini, sau obiective. In rest, da, frumos succes al lui Razvan!

miki123
miki123  •  15 August 2018, 08:10

Bravo Răzvan! Ai demonstrat încă o dată că esti un mare antrenor și un caracter deosebit! Felicitări și la mai mare!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează