INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola a „tunat” înainte de Real Madrid - Manchester City » Nemulțumirea antrenorului „cetățenilor”

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City
Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 14:42 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 14:42

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, și-a exprimat nemulțumirea față de programul aglomerat al „cetățenilor” înaintea meciului tur din sferturile Champions League împotriva lui Real Madrid.

Tehnicianul catalan a subliniat că „Los Blacons” vor avea la dispoziție să pregătească duelul cu City nouă zile, în timp ce echipa sa va avea o pauză de doar 3 zile între partida din Premier League cu Crystal Palace (6 aprilie) și cea cu Real Madrid (9 aprilie).

Edi, l-ai văzut pe Mitriță?!
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Edi, l-ai văzut pe Mitriță?!

Pep Guardiola, nemulțumit de programul meciurilor lui Manchester City

„Vom juca cu Aston Villa pe 3 aprilie, miercuri, de la 22:15. Apoi vom înfrunta Crystal Palace sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 14:30. După vom merge la Madrid, marți, unde jucăm de la 22:00. Real are la dispoziție nouă zile să pregătească meciul, nouă zile! Ei joacă în acest weekend (n.r.- azi, de la ora 22:00, cu Athletic Bilbao) și după nu mai au niciun joc până la meciul cu noi.

Aș vrea să am timp de gândire și să cer măcar o zi, deoarece diferența este destul de mare, dar sunt conștient că nu am nicio șansă...”, a declarat Pep Guardiola, conform AS.

Solicitarea care ar fi diminuat indignarea lui Guardiola

Guardiola și-a exprimat indignarea inclusiv față de cum este organizat programul și după partida retur Manchester City - Real Madrid.

El a reclamat că duelul din Cupa Angliei, cu Chelsea, putea fi programat duminică, pe 21 aprilie, în locul zilei de sâmbătă. În acest mod, „cetățenii” ar mai fi avut la dispoziție o zi pentru a pregăti partida contra londonezilor.

„Vom juca cu Real Madrid returul miercuri (n.r.- 17 aprilie), deci am putea juca sâmbătă sau duminică în Cupa Angliei (n.r.- meciul cu Chelsea este programat pe 20 aprilie, sâmbătă). Coventry, United și Chelsea au liber o săptămână. De ce nu putem juca duminică? De ce nu ni se oferă și nouă o zi în plus față de echipele care nu joacă în Europa? Ne luptăm cu deținătorii de drepturi TV? Răspunsul vostru (n.r.- al jurnaliștilor) este că suntem plătiți cu o grămadă de bani.

Bineînțeles că vom juca sâmbăta. Vom merge la Londra să înfruntăm Chelsea, nu va veni Chelsea aici. Vom merge la Londra pentru 5 ore, vom călători, nicio problemă! Am experiență în această problemă, e doar un nou an.

Vreau doar să știu de ce întotdeauna jucăm sâmbătă și nu duminică? O singură zi face o mare diferență în acest stadiu pentru jucătorii accidentați și pentru oboseala acumulată de la meciuri”, a conchis Guardiola.

Programul pentru Manchester City și Real Madrid

Manchester City

  • 31 martie, 18:30: Manchester City - Arsenal
  • 3 aprilie, 22:15: Manchester City - Aston Villa
  • 6 aprilie, 14:30: Crystal Palace - Manchester City
  • 9 aprilie, 22:00: Real Madrid - Manchester City
  • 13 aprilie, 17:00: Manchester City - Luton
  • 17 aprilie, 22:00: Manchester City - Real Madrid
  • 20 aprilie, 19:15: Manchester City - Chelsea (Cupa Angliei)
Real Madrid
  • 31, martie, ora 22:00: Real Madrid - Athletic Bilbao
  • 9 aprilie, 22:00: Real Madrid - Manchester City
  • 13 aprilie, 19:30: Mallorca - Real Madrid
  • 17 aprilie, 22:00: Manchester City - Real Madrid
  • 21 aprilie, 22:00: Real Madrid - Barcelona

VIDEO Pep Guardiola sare în apărarea lui Erling Haaland: „Vine după două luni în care a fost accidentat” + A glumit cu jurnaliștii: „Viața mea e mai bună decât a voastră”

Citește și:

Jayson Papeau și Christopher Braun, crize de nervi la Craiova - Rapid: „Putea să-i dea afară!”
Universitatea Craiova - Rapid 2-1
Jayson Papeau și Christopher Braun, crize de nervi la Craiova - Rapid: „Putea să-i dea afară!”
Cornel Șfaițer confirmă GSP și anunță: „Va fi un De Zerbi de România!”
POLI IAȘI
Cornel Șfaițer confirmă GSP și anunță: „Va fi un De Zerbi de România!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
francescoli1974
francescoli1974  •  01 Aprilie 2024, 08:53

E un avantaj pentru City,excluzând posibile accidentări, au meciuri în picioare, ei au altă intensitate de joc în Anglia iar din asta Real pleacă cu un handicap, ei stau 9 zile,acum e un pic mai bine,a revenit și Militao iar echipa practică un fotbal bun cu atenție mare și pe faza defensivă, tranziție și contraatac.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează