INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B / TOTTENHAM - INTER 1-0

Pochettino e optimist pentru ”optimi”: ”Barcelona, misiune posibilă”

Mauricio Pochettino
(foto: Reuters)
Mauricio Pochettino (foto: Reuters)

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 11:02

Mauricio Pochettino speră că va obține calificarea în orașul unde a jucat: ”Va fi greu, dar trebuie să credem în șansa noastră. Orice se poate întâmpla”. Spalletti e convins că Barça nu se va menaja.

Managerul lui Spurs s-a ținut de cuvânt și, după Maurizio Sarri, l-a învins și pe Luciano Spalletti. Tottenham a marcat târziu, prin Eriksen, dar are acum avantajul directelor cu Inter (1-2 și 1-0), ce nu mai depinde doar de ea. Degeaba o bate pe PSV dacă The Spurs dau lovitura pe Camp Nou în fața Barçei, deja câștigătoare a grupei. "Nu e o misiune imposibilă, din contră. Va fi greu, dar trebuie să credem în șansa noastră. Orice se poate întâmpla", a spus argentinianul, ce revine în orașul unde a jucat, ca adversar blaugrana, la Espanyol.

"Greu să joci pe acest gazon"

Și Luciano Spalletti și-a păstrat optimismul, în ciuda eșecului de la Londra: "Nici prin antecamera creierului nu îmi trece ideea că Messi și Barcelona nu vor evolua corect. Nu îmi fac griji că nu vor da totul, au o serie lungă de meciuri neînvinși acasă și mereu joacă să câștige. Păcat c-am pierdut pe Wembley, meritam egalul și am primit gol în cel mai bun moment al nostru". Gazonul a fost iar adversar redutabil. "Nu e deloc ușor să joci pe terenul ăsta. Important e că n-am încasat gol. Mergem la Barcelona să ne calificăm", a spus Kane. 

8 anitrecuseră de când o rezervă a lui Tottenham nu mai marcase în Ligă. Înaintea lui Eriksen, a dat gol în noiembrie 2010 Pavliucenko, tot cu Inter!

2 șuturi pe poartăa fost maximul reușit de Inter în ultimele trei partide din Ligă. Cu Tottenham, a amenințat buturile lui Lloris abia în minutul 76

Citește și:

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
945540315519097
Mihai Stanciuc  •  29 Noiembrie 2018, 12:04

nu cred ca a zis antecamera

Vezi toate comentariile (1)
Comentează