INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PORTO - LIVERPOOL 1-4

PORTO - LIVERPOOL 1-4 // Danilo, reacție dură după înfrângerea lui Porto: „Rezultatul este mincinos! Liverpool e o echipă cinică”

Porto - Liverpool // FOTO: Reuters
Porto - Liverpool // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 00:25

Liverpool a învins-o pe Porto, 4-1, după ce în tur s-a impus cu 2-0, și s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League.

Mijlocașul lui Porto, Danilo Pereira, a avut un discurs dur la finalul meciului, criticând maniera de joc a lui Liverpool.

S-au stabilit semifinalele Champions League! Când au loc cele 4 meciuri

Trebuie să ieșim cu capul sus. Am făcut un meci foarte bun. Liverpool a marcat la primul șut. A fost vorba de noroc, noi nu am avut noroc. Liverpool a lovit bine și a plecat victorioasă de aici. În aceste două meciuri, noi nu am fost foarte preciși în atac.

Este greu pentru noi. Am stat mult în jumătatea lui Liverpool. Dar Liverpool este o echipă cinică. Noi nu am finalizat bine, în timp ce adversarii au avut succes la acest capitol.

Da, este frustrant. Știam că putem marca trei sau patru goluri. Acum nu trebuie să ne mai gândim la acest rezultat. Cu siguranță este un rezultat mincinos. Liverpool are jucători de calitate și a marcat de patru ori din patru ocazii”, a declarat Danilo pentru presa din Portugalia.

vEZI și:

VIDEO + FOTO Liverpool show! „Cormoranii” au câștigat și returul cu Porto și sunt în semifinalele Champions LeagueAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cornelconasu
cornelconasu  •  18 Aprilie 2019, 10:38

Danilo în febra sfârșitului de joc a spus numai prostii și s-a contrazis de mai multe ori ! Liverpool e o echipă puternică, care poate ajunge în finală și o poate câștiga !

nebeleizis
nebeleizis  •  18 Aprilie 2019, 09:06

6-1 la general e un rezultat foarte mincinos. Au avut ei noroc ca dupa meciul tur cu ei venea Chelsea pe Anfield si a lasat-o Liverpool mai moale. :)

markksson
markksson  •  18 Aprilie 2019, 09:00

Bre' Danilo, tu ai putea sa te muti in Romania, la prostiile pe care le debitezi - avem mereu nevoie de oameni cu asa agerime. "Cu siguranță este un rezultat mincinos. Liverpool are jucători de calitate și a marcat de patru ori din patru ocazii". Mai aveai putin si spuneai ca Liverpool a marcat de patru ori fara sa aiba nici o ocazie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează