INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PORTO - LIVERPOOL 1-4

PORTO - LIVERPOOL 1-4 // „Faraonul” Salah, ales de Time printre cei mai influenți 100 de oameni ai planetei. „Să tratăm femeile cu mai mult respect”

Mohamed Salah // FOTO: Reuters
Mohamed Salah // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2019 14:35

Liverpool a învins-o pe Porto, 4-1, după ce în tur s-a impus cu 2-0, și s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, acolo unde se va duela cu Barcelona. Mohamed Salah, atacantul egiptean care a propulsat-o pe Liverpool al doilea an la rând în semifinalele Ligii, e elogiat de un prezentator faimos: „Îl iubesc la nebunie”

  • Semifinalele UEFA Champions League vor avea loc 30 aprilie - 1 mai, iar returul se va juca pe 7-8 mai

La 26 de ani, Mohamed Salah e sus de tot, în vârful carierei. Cel mai bun jucător din Premier League sezonul trecut, egipteanul e acum cu Liverpool al doilea sezon la rând în semifinalele Ligii și e în cursă spre primul titlu al „cormoranilor” după 29 de ani!

"Mo este un om mai bun decât e ca fotbalist „Valoarea sa e recunoscută pe tot globul. Prestigioasa revistă Time tocmai l-a ales printre cele mai influente 100 de personalități ale planetei. „Faraonul” e elogiat de cunoscutul englez John Oliver, scriitor, actor de stand-up comedy, producător și analist politic, prezentatorul show-ului de televiziune Last Week Tonight with John Oliver, la HBO.

„Mo este un om mai bun decât e ca fotbalist. Și e unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii. E o figură emblematică pentru egipteni, scouseri și musulmani. Și totuși, el rămâne mereu modest, generos, amuzant și nu ia niciodată prea în serios premiile sale”, a scris Oliver, încheind: „I absolutely love him”. 

„Să tratăm femeile cu mai mult respect”

Salah i-a mulțumit britanicului: „Cuvinte frumoase... Sunt onorat să fiu inclus în Top 100. Mereu gata să ajut această lume în care trăim”. Atacantul are un subiect care îl macină de multă vreme. Un mesaj transmis tuturor musulmanilor. „Trebuie să schimbăm modul în care tratăm femeile în cultura noastră. Să le tratăm cu mai mult respect”, cere Mo. „Trebuie s-o facem! Nu e ceva opțional”. 

mohamed salah time

23 de goluri și 11 assisturi are Mo Salah în 46 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile

67de goluri a marcat atacantul egiptean în 98 de meciuri disputate la Liverpool în două sezoane

„Respect femeia mai mult decât o făceam înainte, pentru că simt că merită mult mai mult decât ceea ce primește acum”Mohamed Salah, atacant Liverpool

vEZI și:

VIDEO + FOTO Liverpool show! „Cormoranii” au câștigat și returul cu Porto și sunt în semifinalele Champions LeagueAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  18 Aprilie 2019, 18:44

Declaratie corecta politic sau...vorbeste despre femeile din lumea araba. In lumea occidentala este invers - barbatii trebuie sa primeasca mai mult respect, lucrurile au luat-o razna de tot. Cei care traiesc prin Vest, inteleg ce spun.

magic4ever
magic4ever  •  18 Aprilie 2019, 15:21

Salah este in primii 5 fotbalisti din lume in momentul asta...daca castiga UCL cu Liverpool are sanse mari sa castige balonul de aur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează