INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - PAOK 0-3 (ÎN TUR 1-2)

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu după o calificare FABULOASĂ în Liga Campionilor » Cu cine joacă mai departe

Articol de - Publicat joi, 02 august 2018 09:55

PAOK va juca împotriva lui Spartak Moscova în turul 3 preliminar din Champions League: "Vom avea același spirit de echipă și ne vom califica". Grecii au trecut aseară în retur de Basel, scor 3-0 (2-1 în tur).

După 2-1 în tur, când se puteau strecura îndoieli, pentru că fusese doar o victorie la limită, cu gol primit acasă, Răzvan Lucescu le-a spus și jucătorilor, și jurnaliștilor: "Vom câștiga și în Elveția". Și a învins.

Într-o deplasare dificilă, în fața unei echipe care atinsese "optimile" Champions League de trei ori în ultimii 6 ani, PAOK a fost irezistibilă pe St. Jakob-Park. Trecuse un deceniu de la ultimul 0-3 suferit de Basel pe propriul teren în cea mai importantă competiție europeană.

"Învingem și mergem mai departe"

"A fost încă un meci în care am jucat foarte bine. Împreună suntem foarte puternici. Avem mare încredere unii în alții", a declarat Răzvan.

"Întotdeauna ne respectăm adversarii, dar ieșim pe gazon să cîștigăm cu orice preț. Am depășit un obstacol, ne pregătim pentru următorul. Învingem și mergem mai departe".

Următorul rival din Ligă e Spartak Moscova. Lucescu simte succesul: "Vom avea același spirit colectiv și ne vom califica". 

"Ce avem noi? Jucători buni și organizare bună. Și o mare încredere. Vom repeta acest meci și cu Spartak" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"Încerc să aduc un fundaș stânga. Vedem ce e pe piață. Dacă reușim, e perfect. Dacă nu, oricum avem un lot bun" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

L-a pierdut pe Vieirinha

Chiar înaintea meciului, Lucescu a rămas fără căpitanul Vieirinha. S-a accidentat la încălzire, acuzând dureri în zona șoldului. "O pierdere mare, dar avem înlocuitor. În asemenea situații, ai încredere în jucătorii tăi, în munca ta, în experiența ta". 

Tensiune cu Léo Jabá

Răzvan l-a certat pe brazilianul Léo Jabá, 20 de ani, cumpărat în această vară cu 5 milioane de euro de la Ahmat Groznîi. Extrema a jucat contra lui Basel în ultimul sfert de oră, înlocuindu-l pe El Kaddouri.

"E un copil. Voia să joace, dar era dezamăgit că nu marcase. Am urlat la el când dribla. La 3-0, dacă exagerezi, e o lipsă de respect față de adversar și pui echipa într-o situație riscantă. Am discutat și totul e OK acum", a explicat antrenorul. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
romeverest
romeverest  •  02 August 2018, 20:33

Usor...usor ca inca nu s-a calificat in nici-o Liga a Canpionilor !! Meciul cu Spartak Moscova va fi de zece ori mai greu decat cel cu Basel !!

submarina
submarina  •  02 August 2018, 20:17

Va fi greu cu Spartak...

ucluj2011
ucluj2011  •  02 August 2018, 19:25

Mult succes în continuare. Ești pe cale de a deveni un mare antrenor întocmai ca tatăl tău marele Il Luce.... și de ce nu chiar mai bun!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close