INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPANIA

Probleme la Barcelona » Jordi Alba s-a accidentat şi va rata meciul de Champions League cu Olympiakos

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 12:53

Jordi Alba, fundaşul stânga al celor de la FC Barcelona, s-a accidentat în timpul antrenamentului de marţi, de la Ciutat Esportiva, şi va rata meciul din această seară, contra lui Olympiakos.

Potrivit site-ului oficial al formaţiei din Catalonia, Alba a suferit o leziune la nivelul coapsei şi a fost scos din lot pentru meciul de Champions League, urmând să efectueze mai multe teste pentru a se determina perioada de absenţă de pe teren.

În locul său, antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde, l-a adus în lot pe Paco Alcacer, urmând ca pe poziţia lui Alba să evolueze, cel mai probabil, francezul Lucas Digne, care a fost titular într-o singură partidă din acest sezon.

975 de minutea bifat Alba în tricoul Barcelonei, în acest sezon, fiind cel mai utlizat jucător al catalanilor, după Lionel Messi şi portarul Marc-Andre ter Stegen

Pe lângă fundaşul de 26 de ani, Valverde nu se va putea baza nici pe Arda Turan, Ousmane Dembele şi Rafinha, toţi accidentaţi. De asemenea, Aleix Vidal şi Thomas Vermaelen au fost lăsaţi în afara lotului.

Cei 18 jucători convocaţi pentru partida cu grecii sunt: Ter Stegen, Semedo, Pique, Rakitic, Busquets, Denis Suarez, Iniesta, Luis Suarez, Messi, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Alcacer, Digne, Roberto, Gomes şi Umtiti.

Barcelona- Olympiakos se joacă în această seară, de la 21:45, în direct pe Telekom Sport 3.

surse: fcbarcelona.com, sport-english.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează