INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - LIVERPOOL 2-1

PSG - LIVERPOOL 2-1 // FOTO Imaginea săptămânii: Silva și Marquinhos, descătușați după un duel cu Mo Salah

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 00:27

PSG s-a impus în fața lui Liverpool, scor 2-1, și depinde doar de ea pentru a merge în optimile Ligii Campionilor. Brazilienii din centrul defensivei, Thiago Silva și Marquinhos, au făcut un meci perfect.

  • PSG trebuie să câștige ultimul meci din grupă, deplasarea de la Belgrad, pentru a se califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Minutul 87 al înfruntării de pe Parc des Princes a oferit o secvență elocventă pentru desfășurarea întregii partide.

Egipteanul Mohamed Salah a încercat să îl depășească pe Silva în viteză, la marginea careului de 16 metri parizian. Căpitanul lui PSG s-a descurcat excelent, i-a închis unghiul, fiind apoi dublat de conaționalul Marquinhos.

După rezolvarea fazei, cei doi au avut un moment de descătușare, moment care a trezit fanii din Paris. Imaginile au devenit rapid virale.

+4 FOTO

clasament grupa C

Echipa Meciuri Golaveraj Puncte
1. Napoli 5 7-4 9
2. PSG 5 13-8 8
3. Liverpool 5 8-7 6
4. Steaua Roșie 5 4-13 4

Vezi și:

LIGA CAMPIONILOR // VIDEO + FOTO Liverpool pierde șocul cu PSG și e aproape de eliminare! Rezultatele complete, clasamentele și toate calculele calificării

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează