INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - STANDARD LIEGE 3-0 (5-2 LA GENERAL)

Răzvan Marin și colegii săi, desființati de antrenor după umilința cu Ajax: "Descopăr pe zi ce trece"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2018 11:16

Răzvan Marin a jucat 90 de minute, dar fără eficiență în înfrângerea lui Standard de pe terenul lui Ajax, 0-3, din turul III al preliminariilor Ligii. ”Nu merităm să jucăm în Champions League. Băieții mei au mari probleme cu tactica”, i-a certat Michel Preud'homme

După revenirea din tur, având o repriză secundă foarte bună și egalând de la 0-2, belgienii credeau că vor învinge la Amsterdam și vor juca în play-off. Răzvan Marin și coechipierii săi au greșit profund.

Ajax i-a spulberat. La 3-0, fanii olandezi strigau: "Zece, zece, zece!". Voiau să le dea zece goluri. Ratările i-au împiedicat pe alb-roșii să câștige la o diferență și mai mare.

La conferință, antrenorul lui Standard nu și-a menajat jucătorii. "În loc să punem presiune, am alergat cu doi kilometri pe oră și am stat la doi metri de adversari. Nu poți pune presiune astfel", a declarat Michel Preud'homme.

"Am încercat să aplicăm o strategie, dar descopăr pe zi ce trece că băieții mei suferă la antrenamentele tactice. Au mari probleme cu tactica".

Marin a jucat 90 de minute. Fără eficiență. Preud'homme avertizează: "În acest moment, nu suntem la nivelul lui Ajax și nu merităm să evoluăm în Champions League". 

"La un anumit nivel, trebuie să joci, nu să stai pe teren. Și să fii concentrat din primul minut, nu doar în ultimele minute"
Michel Preud'homme, antrenor Standard

Vezi și: Un singur român în play-off-ul Ligii Campionilor » Înfruntări de FOC în ultimul hop dinaintea grupelor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
maxp
maxp  •  15 August 2018, 13:10
Postat de dinamo4eva pe 15 August 2018, 12:21

asta am remarcat si eu . si la nationala au probleme tactice ei joaca mai mult din talent .

La nationala au probleme si cu tactica si cu talentul si cam cu orice. Acolo folosim jucatori limitati care sa sculte niste planuri tactice de 2 lei care desi nu aduc nimic bun de ani de zile, continua sa fie folosite.

whiteredarad
whiteredarad  •  15 August 2018, 12:54

Nici un fotbalist roman-poate cuexceptia lui pintilii, care insa este limitat, tehnic- nu poate pune osul, nu aleaga intr-un anume risc. La noi se traieste din veche "temporizare" a lui Angelo, numita azi "posesie prelungita".Meiurile primei ligi, la noi, au ritm de old-boys, de aia rezista unii dupa 35 de ani. Nu punem osul...in general...la nimic,...nu numai in fotbal.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  15 August 2018, 12:21

asta am remarcat si eu . si la nationala au probleme tactice ei joaca mai mult din talent .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează