INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID 2-4 D.P.

REAL MADRID - ATLETICO 2-4 // Ironia lui Edward Iordănescu după Supercupa Europei: "În condiții normale, nu ar trebui să-l prindă prima etapă" ;)

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 08:56

Atletico Madrid a trecut joi seara de Real Madrid, scor 4-2 după prelungiri și a câștigat a 3-a Supercupă din istorie. Campioana Europei a condus cu 2-1, dar rivala din oraș a egalat până la final și a câștigat autoritar prelungirile, la meciul de debut al noului antrenor de la Real, Julen Lopetegui. 

Edward Iordănescu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, a lansat o ironie pe contul său de Facebook imediat după finalul meciului.

"Lopetegui pierde Supercupa la primul lui joc la Real Madrid. În condiții normale, nu ar trebui să-l prindă prima etapă", a scris Iordănescu jr, făcând referire, evident, la demiterea sa de la CFR Cluj, după doar 3 meciuri oficiale. 

Instalat la CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu în China, Edward Iordănescu a fost demis de la campioana României după doar 3 meciuri oficiale, printre care succesul din Supercupă cu U Craiova, 1-0. 

Vezi și:  VIDEO + FOTO Atletico Madrid câștigă Supercupa recordurilor și răzbună finalele pierdute contra Realului în Liga Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
demolarii
demolarii  •  16 August 2018, 13:34

Asta e motivul pentru care a fost demis. Acest tip de logica. Daca la Astra ar fi spus că Sumudica a ajuns in primăvara europeană, eu ajung in grupe pentru că sunt în reconstrucție, ar arătat macar intenția de a avea succes. Dar a preferat să fie eliminat , jucând modest, realizând minimul propus-accederea in play-off . Așa e el, merge la minim și asta obține...

patrutreitrei
patrutreitrei  •  16 August 2018, 11:30

Ha-Ha, fraiere, ai luat bătaie acasă de la schiorii din Malmo, care au fost eliminati ieri de... Videoton. Mare antrenor, băiatul lui tata.

10154099813529868
Cami Nebi  •  16 August 2018, 10:07

,.Madrilenii au condus cu 2-1...."Atletico de unde era,nu tot din Madrid?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează