INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Comunicatul lui Real Madrid, după incidentele dinaintea finalei Ligii Campionilor

Fanii lui Real Madrid
Foto: Imago
Fanii lui Real Madrid Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 12:38 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 14:07

Startul finalei Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid a fost amânat cu 37 de minute, din cauza problemelor de securitate. Mii de fani erau încă la porțile stadionului în momentul în care meciul trebuia să înceapă.

Real Madrid a postat un comunicat oficial prin care cere explicații celor responsabili pentru situația fără precedent de la Paris.

Fug care încotro » Ce jucători mai pleacă de la Dinamo după Torje și Matei
DINAMO
Fug care încotro » Ce jucători mai pleacă de la Dinamo după Torje și Matei

Comunicatul oficial al lui Real Madrid

„Având în vedere evenimentele nefericite care au avut loc pe 28 mai în vecinătatea Stade de France, inclusiv în incinta stadionului, Real Madrid CF dorește să precizeze următoarele aspecte în apărarea suporterilor noștri care au fost victime ale acestor incidente: 

1. Vrem să știm care au fost motivele pentru desemnarea acestui loc de desfășurare a finalei și ce criterii au fost luate în considerare, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat în acea zi. 

2. Cerem explicații în privința celor responsabili pentru lăsarea fanilor neputincioși și fără apărare. Înțelegem că ceea ce ar fi trebuit să fie o mare sărbătoare a fotbalului pentru toți fanii care au asistat la meci s-a transformat într-un eveniment nefericit care a stârnit indignare profundă în întreaga lume. 

După cum s-a văzut clar în imaginile oferite de mass-media, mulți dintre fani au fost agresați violent, hărțuiți, jefuiți. Unii dintre ei au fost nevoiți chiar să petreacă noaptea în spital din cauza rănilor suferite. 

Fotbalul a transmis lumii o imagine departe de valorile și obiectivele pe care trebuie să le urmărească mereu. Fanii noștri merită un răspuns, totul trebuie clarificat, astfel încât situații precum cele trăite înaintea finalei să fie eradicate pentru totdeauna din fotbal și sport.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Barcelona începe curățenia » Un jucător aflat pe lista transferurilor e dorit de Tottenham

Bernardo Silva, nemulțumit de programul încărcat din Liga Națiunilor: „Pentru noi, situația e dificilă”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează