INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // VIDEO Zidane e tranșant după calificarea pe muchie de cuțit a Realului: "Merităm să mergem mai departe" » Record magnific pentru francez în Ligă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 00:38

Zinedine Zidane (45 de ani), tehnicianul lui Real Madrid, a oferit o primă reacție după calificarea dramatică reușită de echipa sa în fața lui Juventus (1-3 în retur, 4-3 la general).

În opinia lui Zidane, calificarea Realului e pe deplin meritată. Acesta spune că nu are dubii la faza în urma căreia madrilenii au primit penalty.

"Sunt fericit pentru calificare. Cred că, după aspectul celor 180 de minute, merităm să mergem mai departe. Am avut multe șanse în acest meci, dar mingea nu a vrut să intre. A fost dificil să nu înscriem până în final, dar acesta este fotbalul. Din cauza asta am suferit, dar până la urmă am reușit să ne salvăm. 

Eu nu am văzut bine faza, dar mi s-a spus că a fost penalty clar la acea fază", a declarat Zidane, la finalul meciului. 

Francezul, venit la Real Madrid în 2016, deține un record demn de luat în seamă în Champions League: nu a fost eliminat până acum din competiție, pe care a cucerit-o de două ori. Iar acum are șansa unei performanțe istorice: câștigarea celei de-a treia Ligi consecutive.

  • Liverpool, Real Madrid, AS Roma și Bayern sunt echipele calificate în semifinalele Ligii. Tragerea la sorți va fi vineri.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
magic4ever
magic4ever  •  12 Aprilie 2018, 13:14

In meciul tur cei de la Real puteau sa mai marcheze doua goluri prin C.Ronaldo care a ratat din ocazii f clare...in meciul retur madrilenii au fost la pamant pe plan defensiv pentru ca a lipsit Ramos...au avut ceva ocazii dar a aparat Buffon tot...

983732924972315
Soos Vilmos  •  12 Aprilie 2018, 12:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

802267206559330
Gica Kmikze  •  12 Aprilie 2018, 11:43

Dupa ce bati cu 3 0 in deplasare si acasa aproape sa pierzi calificare.nu vad unde s meritele

Vezi toate comentariile (12)
Comentează