INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

Momente neplăcute pentru telespectatorii finalei Ligii Campionilor din România » Transmisiile au fost întrerupte în două rânduri

Sadio Mane și Luka Modric 
Foto: Imago
Sadio Mane și Luka Modric Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 00:32 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 00:48

Marea finală a Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid a oferit și momente nedorite din punctul de vedere al transmisiei. Telespectatorii au pierdut în două rânduri momentele importante de pe Stade France din cauza problemelor tehnice.

După ce finala a avut o întârziere de 37 de minute din cauza incidentelor petrecute în afara stadionului, iată că nu au lipsit nici problemele pentru cei care au urmărit finala din fața micilor ecrane, pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Fără precedent! Probleme uriașe de securitate la Paris, s-a intervenit cu gaze lacrimogene: „Carnagiu absolut”
Liverpool - Real Madrid
Fără precedent! Probleme uriașe de securitate la Paris, s-a intervenit cu gaze lacrimogene: „Carnagiu absolut”

Probleme cu transmisia în finala Ligii Campionilor

Atât în prima repriză, cât și în a doua, difuzarea meciului în România a fost întreruptă pentru un total de aproximativ 3 minute. În acest interval, telespectatorii nu s-au putut bucura de acțiunea celui mai important meci al sezonului.

Chiar dacă nu s-a înscris pe durata întreruperii, Mohamed Salah a avut o șansă importantă de a marca în repriza secundă, fiind oprit de salvatorul Realului: Thibaut Courtois. Momentul nu a fost însă surprins în direct, televiziunile încercând la acel moment să rezolve problemele tehnice.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Ce scandal va fi! Golul anulat al lui Benzema naște controverse uriașe: „În camera VAR sunt Ceferin, Mbappe și emirul Qatarului”

LIVE Ritm FABULOS în Liverpool - Real Madrid, finala UCL » Uluitor: Courtois îl blochează iar pe Salah!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
donqhot
donqhot  •  29 Mai 2022, 11:15

cauze, daca problemele au fost doar in Romania, ce au spus organizatorii... nu asta trebuia sa contina articolul? Voi faceti un articol in care scrieti ce am vazut cu totii? Cand va mai intrebati de ce sunteti platiti cu minim pe economie, poate intelegeti acum de ce.

Hcm27
Hcm27  •  29 Mai 2022, 10:07

E bine ca numai în doua rânduri a fost întrerupta emisia.Subsemnatul nu a văzut niciun moment al meciului datorita societății de internet-cablu.La ora 21 s-a întrerupt conexiunea și nu a fost reluata nici pina la aceasta ora la care va scriu.Si nu a plouat foarte foarte tare și nici vint nu a fost.Dar asta e Romanica cu societăți pe care nimeni nu le intreaba de "sanatate",le lasă să facă ce vor,pun monopol pe piața astfel incit sa nu ai posibilitate de a-ți alege furnizorul,etc.Parca e o lege de câțiva ani ca toate cablurile societăților comerciale și altele care ofera astfel de servicii sau servicii de telefonie mobila sa fie îngropate pe sub pământ.Urmareste cineva aplicabilitatea ei?Nimeni,ca asa e în tara asta.Nu mai interesează pe nimeni de nimic de cind cu Covidul sau războiul din Ucraina.Decit bani și bani,salarii,fără munca și raspundere .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează