INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 0-1

Soția lui Thiago acuză după finala Champions League: „A fost un coșmar. Am fost atacați de bande de hoți” » Și Robertson s-a plâns de organizare

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 13:39 / Actualizat luni, 30 mai 2022 14:41

Julia Vigas, soția lui Thiago, mijlocașul lui Liverpool, s-a plâns după incidentele de dinaintea finalei Champions League, 0-1 cu Real Madrid.

Startul meciului a fost amânat cu 37 de minute, după ce 15.000 de fani englezi fără bilet și câteva zeci care au sărit gardul, provocând un haos incredibil la Paris.

UEFA a „șters” doi jucători de la Real Madrid de pe lista câștigătorilor Champions League » Motivul din spatele deciziei
LIVERPOOL - REAL MADRID 0-1
UEFA a „șters” doi jucători de la Real Madrid de pe lista câștigătorilor Champions League » Motivul din spatele deciziei

Soția lui Thiago se plânge după incidentele de la finala Champions League

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Julia a descris prin ce a trecut înainte de startul partidei.

„Nu îmi place să comentez aceste lucruri, dar de data asta trebuie să vorbesc. Finala a fost un coșmar. Și nu e vorba despre meci. Ce s-a întâmplat în afara terenului e mai important decât rezultatul.

Din cauza lipsei de organizare și a lipsei securității, au fost multe momente de teamă. Am fost amenințați de multe ori de bande de hoți care încercau să ne atace și care încercau să intre pe stadion fără bilet.

De aceea, mulți fani au rămas în afara stadionului. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în familii și în fani. Unii au fost loviți. Toți erau nevinovați. Mai mult, a trebuit să fim escortați la ieșirea din stadion, pentru siguranța noastră. Trebuie făcut ceva. Astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Putea fi mult mai rău”, a spus Julia, potrivit Marca.

Și Andy Robertson a acuzat UEFA 

Și apropiați ai fundașului stânga al celor de Liverpool au avut de suferit din cauza haosului.

„Toți am avut familii și prieteni acolo. Niciunul nu avea acces la telefon înainte de meci. La final, am văzut că au avut probleme.

Poliția franceză le spunea celor care aveau tichete valabile că sunt false. Asta i s-a întâmplat unui prieten. Pot spune că nu avea bilet fals. Din fericire a putut intra pentru că un reprezentat al clubului a lămurit lucrurile. Spuneau că e un bilet fals, dar nu e așa. Cred că inventau chestii și s-au panicat. Nu ar fi trebuit să se întâmple asta. UEFA trebuia să fie mai organizată”, a spus Robertson, potrivit Daily Mail.

Reporter lovit de fani

Și ziariștii au reclamat dezordinea uriașă.

 „Mi-e imposibil să intru în stadion. Mi se pare extrem de periculos. Carnagiu absolut!”, a comentat Gary Lineker, fost mare atacant englez, acum analist TV.

„Am văzut cu ochii mei sute de fani ai lui Liverpool tratați scandalos în afara arenei. Am fost stropit cu gaze lacrimogene, mă ustură ochii și gura”, s-a plâns Jason Burt, jurnalist The Telegraph.

 Un reporter L'Equipe, Bertrand Latour, a fost rănit: „Un francez le-a spus unor fani beți de la Liverpool că sunt ziarist «pro-Madrid», ceea ce evident că nu sunt. 

Atunci, trei suporteri au început să mă lovească. Totul s-a întâmplat rapid, eram în mijlocul mulțimii. Deși am o tăietură la pomete, nu m-a împiedicat să continui relatările”.

Citește și 

Real Madrid este Champions League. Sau invers! Eroii Madridului: Courtois - portarul anului, Benzema - Balonul de Aur

Real Madrid, forțată să plătească 23 de milioane € după finala Ligii Campionilor!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Mai 2022, 16:39

da...trebuie facut ceva ...

Dark_Angel
Dark_Angel  •  30 Mai 2022, 16:17

Niște bețivani englezoii ăștia. ar fi trebuit să rămână în Rusia finala. nu intrau nici jumătate din huliganii ăștia în rusia dar cu atât mai mult în stadion. proastă alegere a stadionului pt finală.

poison
poison  •  30 Mai 2022, 14:50

S-au găsit unde să pună finala: fix în jungla Africană care se numește Paris.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close