INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER MILANO

Pentru mamă! Ce gesturi a făcut Romelu Lukaku după golul de 2-0 marcat în Ligă la Lisabona

Atacantul belgian, Romelu Lukaku (29 de ani), de la Inter Milano, foto: Imago
Atacantul belgian, Romelu Lukaku (29 de ani), de la Inter Milano, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 13:45 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 14:02

Atacantul belgian, Romelu Lukaku (29 de ani), de la Inter Milano a făcut din nou salutul milităresc și cu degetul la gură spre peluza Benficăi, după care a arătat patru degete la cameră, simbolizând litera M, pentru mama Adolphine, în meciul tur din „sferturile” Ligii Campionilor. Inter s-a impus cu 2-0. 

Risipitor incredibil în Serie A și criticat de fanii nerazzurri pentru ultimele evoluții din campionat, Romelu Lukaku s-a răzbunat în Ligă cu Benfica. Intrat după pauză în locul lui Dzeko, „Big Rom" n-a mai ratat cu poarta goală din careul mic și s-a dovedit infailibil de la 11 metri, la fel cum o făcuse cu o săptămână în urmă în semifinalele Cupei Italiei și în alte ocazii.

Thomas Tuchel, luat la rost de Bild: „Se umple de ridicol” » De ce îl acuză: „Ați văzut ce a făcut pe bancă?!”
BAYERN
Thomas Tuchel, luat la rost de Bild: „Se umple de ridicol” » De ce îl acuză: „Ați văzut ce a făcut pe bancă?!”

3 goluri în 86 de minute jucate în total de Romelu Lukaku

Numărul 90 al lui Simone Inzaghi a închis tabela de Da Luz și s-a bucurat mai reținut, dar a făcut două gesturi care au atras atenția. A repetat mai întîi salutul milităresc cu palma la tâmplă și un deget la gură spre peluza roșie lusitană, care nu a reacționat însă ca tribuna juventină cu insulte rasiste. 

Apoi, s-a îndeptat către cameră și a arătat patru degete, care, dezvăluie presa italiană, simbolizează cuvântul mamă, golul fiind și o dedicație specială pentru Adolphine. A fost a treia reușită în Ligă în 86 de minute disputate în actuala stagiune.

Secretul lui Romelu Lukaku de la Inter

„Bucuria de la gol? Este un secret al meu, pe care nu îl voi dezvălui decât la sfârșitul sezonului", a declarat Lukaku. 

Care a completat: „Am făcut un meci inteligent și am reușit să câștigăm pe un teren greu, împotriva unei echipe foarte bune. Înțeleg și accept criticile primite după ultimele mele evoluții, însă eu privesc doar înainte și vreau să ofer cât mai mult pentru Inter. Trebuie să jucăm bine și în campionat ca să avem încredere pentru returul cu Benfica. Astăzi am avut ocazii pentru a marca trei-patru goluri și să închidem calificarea".

De când sunt la Inter, Zanetti m-a ajutat mult pe plan mental. Mi-a spus că trebuie s-am mereu mintea rece pentru a depăși momentele mai grele. A avut dreptate și i-am mulțumit
- Romelu Lukaku, atacant Inter

7 goluriși 2 assisturi are Lukaku în 23 de meciuri jucate la Inter în acest sezon în toate competițiile

Zidul lui Inzaghi funcționează în Europa » Inter are 4 meciuri la rând fără gol primit în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor

Ce lovitură încearcă Al Nassr! Îi oferă cel mai mare salariu din lume pentru a-l aduce lângă Ronaldo

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează