INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTAK MOSCOVA - PAOK SALONIC 0-0 (2-3 LA GENERAL)

Savvidis s-a dezlănțuit după ce PAOK a eliminat-o pe Spartak din Ligă: "Rușii au primit ce meritau!" + reacție extremă a unui jucător de la PAOK: cum i-a provocat pe fanii ruși

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2018 09:08

Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, care are dublă cetățenie, elenă și rusă, a vorbit despre răzbunare după ce echipa lui s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, 3-2 la general cu Spartak Moscova.

"După prima manșă, am fost împroșcați cu noroi. Am vrut să o umilim pe Spartak la ea acasă. Rușii au primit ce au meritat, s-au purtat foarte urât. Și nu mă refer aici doar la ziariști, ci și la fanii lui Spartak", a declarat omul de afaceri.

"Unii s-au îmbătat și au avut impresia că pot face tot ce vor. Imaginați-vă că eu le-aș fi cerut socoteală suporterilor adverși, cum ar fi reacționat la adresa mea?! L-am anunțat pe ministrul rus de externe, i-am cerut să analizeze ce s-a întâmplat". Despre calificare, Savvidis a recunoscut: "Nu-mi vine să cred că am trecut mai departe. Nu mă așteptam". 

Haceridi le-a arătat steagul Ucrainei

Un ucrainean nu putea să nu intre în conflict cu marii rivali. La sfârșitul meciului de la Moscova, Yevhen Haceridi, fotbalistul lui PAOK, le-a arătat rușilor apărătoarea de la piciorul drept. Pe ea era colorat steagul Ucrainei. Limnios, colegul său, i-a venit în ajutor și totul s-a încheiat atunci. 

Vor banii din Ligă

Grecii își fac planuri. Au două echipe în play-off-ul Champions League: AEK și PAOK. Dacă se califică în grupele Ligii, fiecare poate câștiga de la UEFA peste 30 de milioane de euro. În play-off, AEK va juca împotriva lui Vidi (Ungaria), iar PAOK o va înfrunta pe Benfica.

Vezi și: Răzvan Lucescu, în extaz după calificarea în play-off-ul Ligii: "Întâi am să-mi sărut soția, apoi mă voi gândi la Benfica"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zarqa
zarqa  •  15 August 2018, 15:50

Mă bucur enorm pentru calificarea grupării PAOK. Baftă multă d -le Lucescu -jr ! Mă bucur și pentru Fernando Varela. La Moscova a jucat magistral.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  15 August 2018, 15:10
Postat de miloguuu pe 15 August 2018, 11:13

thank you Benfica!

Asa, ***, sa moara si vecinu, sa-i fac ***/***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miloguuu
miloguuu  •  15 August 2018, 11:13

thank you Benfica!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează