INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - RB LEIPZIG, MIERCURI, 21:45, GSP.RO

Se tem de spioni » Nemții de la Leipzig și-au anulat antrenamentul oficial înainte de meciul cu Porto pentru a nu-și divulga secretele

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2017 12:00

Porto și Leipzig  se duelează miercuri, de la ora 21:45, într-un meci din grupele UEFA Champions League. Nemții și-au anulat antrenamentul oficial de pe Dragao pentru ca gazdele să nu le poată fotografia schemele tactice.

RB Leipzig vrea ca primăvara s-o prindă tot în Ligă. Și își ia toate măsurile necesare, chiar dacă unele par exagerate. Antrenorul Ralph Hasenhuttl a decis să anuleze antrenamentul oficial din această seară, de pe Dragao, de teamă că ar putea fi spionat de portughezi!

Dar ca să nu piardă de tot ședința de pregătire, și-a scos jucătorii pe teren în această dimineață, de la 9:30, înainte de îmbarcarea în avionul care-i va duce la Porto.

"Meciul e crucial pentru noi. Avem nevoie măcar de-un punct pentru a rămâne în cărți", și-a motivat Hasenhuttl hotărârea de a exersa schemele tactice departe de ochii curioșilor.

RB are însă și-o altă problemă. Agresivitatea jucătorilor săi. Trei au fost eliminați în ultimele 5 meciuri (Ilsanker, Keita, Orban), iar tehnicianul austriac speră să găsească "strategia cea mai potrivită pentru a termina partida în unsprezece". z

Hațegan la centru

UEFA l-a trimis din nou în Portugalia pe Ovidiu Hațegan, încredințându-i partida de pe Dragao. "Centralul" arădean condusese și duelul Sporting - Barcelona (0-1), din 27 septembrie, când amfitrionii l-au acuzat că le-a tăiat elanul cu 6 cartonașe galbene, față de numai două arătate catalanilor. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează