LIGA CAMPIONILOR    •   GRUPA F / ȘAHTIOR - MAN. CITY 2-1

Și-a ținut promisiunea: antrenorul lui Șahtior s-a deghizat în Zorro după calificarea în ”optimile” Ligii!

Articol de — Theodor Jumătate Joi, 07 Decembrie 2017

Paulo Fonseca l-a învins pe Guardiola și a trimis-o pe Napoli în Europa League. Apoi, portughezul a apărut la conferință cu pălăria, masca și pelerina lui Zorro.Paulo Fonseca, 44 de ani, încă un antrenor tânăr și surprinzător din școala lusitană, promisese încă de pe 1 noiembrie, după 3-1 cu Feyenoord: "Dacă mă calific cu Șahtior în «optimi», mă deghizez în Zorro". Avea atunci nouă puncte, șase peste Napoli, pe care o învinsese în Ucraina cu 2-1 chiar în prima etapă.

Îi mai trebuia un singur punct în ultimele două meciuri. Și a câștigat trei, chiar în fața lui Guardiola. Profitând că Pep și-a odihnit o parte dintre vedete și că jucătorii lui City ieșiți pe teren s-au menajat și ei înaintea partidei anului din Premier League. Derbyul din Manchester.

După o mare performanță, Fonseca și-a respectat cuvântul. Marți seară, după 2-1 cu Man. City, portughezul a apărut la conferința de presă purtând pălăria, masca și pelerina lui Zorro. "Aceasta este cea mai fericită conferință a carierei mele", a declarat Paulo. "Nu am simțit niciodată o bucurie mai mare. Nu mă gândesc doar la suporterii lui Șahtior, cred că toți ucrainenii ar trebui să fie mândri de această echipă". 

Luce, până în "sferturi"

Mircea Lucescu a depășit de trei ori faza grupelor Ligii cu Șahtior. În 2010-2011, când a câștigat o serie cu Arsenal și a trecut în "optimi" de Roma, oprindu-se în "sferturi" în fața Barcelonei, care avea să cucerească trofeul. În 2012-2013, învinsă de Dortmund în "optimi". Și în 2014-2015, eliminată de Bayern în prima fază a primăverii continentale. 

2016este anul în care Paulo Fonseca a preluat-o pe Șahtior de la Mircea Lucescu

10dintre cei 11 titulari ai lui Șahtior la 2-1 cu Man. City jucau la echipa ucraineană și cu Lucescu antrenor

 

 

Comentarii (4 ) Adaugă comentariu

m1k3  •  07 Decembrie 2017, 12:03

Postat de dinamo_fan pe 07 Decembrie 2017, 11:57

este practic echipa construita de Lucescu. omul nu numai ca a facut ceva senzational cu Sahtior dar a lasat dupa el o echipa pentru inca niste ani buni. un fel de mana cereasca. daca nu i-au facut in statuie in fata stadionului..nu stiu ce mai asteapta.

:)))

dinamo_fan  •  07 Decembrie 2017, 11:57

este practic echipa construita de Lucescu. omul nu numai ca a facut ceva senzational cu Sahtior dar a lasat dupa el o echipa pentru inca niste ani buni. un fel de mana cereasca. daca nu i-au facut in statuie in fata stadionului..nu stiu ce mai asteapta.

tonyys  •  07 Decembrie 2017, 11:46

Cum a scpat de minoritar cum a inceput sa aiba rezultate sahtior.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase