INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTAK - PAOK SALONIC, MARȚI, 20:30

Spartak - PAOK Salonic. Primă COLOSALĂ pentru Răzvan Lucescu și compania în Liga Campionilor » Patronul plătește 1 milion de euro și pentru un fotbalist român

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 16:43

PAOK Salonic joacă mâine, de la 20:30, manșa decisivă a turului III preliminar din Liga Campionilor contra rușilor de la Spartak Moscova. Grecii s-au impus în tur, scor 3-2, iar o eventuală calificare le-ar aduce o primă de 1 milion de euro. 

Răzvan Lucescu e cel mai răsfățat antrenor român al momentului. Patronul lui PAOK Salonic, Ivan Savvidis, îi face toate poftele. Ultima nebunie a excentricului care controlează vicecampioana Greciei este prima de 1 milion de euro, sumă pentru întreg lotul, promisă  în cazul unei calificări în play-off-ul Ligii Campionilor.

Dacă trece de Spartak, ultimul obstacol în calea grupelor Ligii va fi câștigătoarea dublei dintre Benfica și Fenerbahce, 1-0 în tur. 

Toșca, ultima țintă

PAOK i-a adus în această vară pe Chupa Akpom de la Arsenal, Evgen Khacheridi de la Dinamo Kiev și brazilianul de 19 ani, Leo Jaba, pentru care au plătit 2,3 milioane de euro celor de la Akhmat Grozny.

Răzvan Lucescu mai are un singur nume pe lista de transferuri, fundașul român Alin Toșca. Presa din Spania anunță că Betis nu mai este dispusă să îl împrumute și vrea să recupereze suma plătită pentru el celor de la FCSB, 1 milion de euro. De serviciile lui Alin Toșca este interesată și formația de liga a 2-a spaniolă, Cadiz. 

Vezi și: VIDEO Șumudică s-a filmat în mașină și a transmis un mesaj special: "Sunt cu inima aproape de clubul meu"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
skrilla
skrilla  •  15 August 2018, 12:30
Postat de randomm pe 13 August 2018, 18:05

lasa gargara. am dreptate prin ce spun. eu asta spun de ani de zile. Steaua are cel mai mic buget dintre echipele care au intrat in grupe,aproape de fiecare data si tot iese din grupe,facand chiar 9 din 9 puncte posibile in primele 3 etape si fiind aproape calificata in timp record.

*** much?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  14 August 2018, 11:30

Razvan Lucescu cred ca vre sa isi saboteze echipa si sa se curete cu Tosca...este un fundas de pluton, nu face fata la Paok in meciurile cu miza din campionat sau din cupele europene...

submarina
submarina  •  13 August 2018, 22:41

Cu mafiotii rusi nu e de glumit, ei cumpara tot. Daca se implica, Paoc e out din UCL. Sper sa gresesc, dar nu cred.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează