INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB, 15 AUGUST, 21:45, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Sporting - FCSB // Teixeira a dezvăluit în presa din Portugalia strategia lui Dică pentru meciul cu Sporting

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 18:20

Filipe Teixeira (36 de ani) e accidentat și nu va juca în partida tur dintre Sporting Lisabona și FCSB, din play-off-ul Ligii Campionilor, de marți, ora 21:45.

Totuși, portughezul a oferit un interviu pentru presa din țara sa, mai exact a vorbit pentru jurnaliștii de la Diario de Noticias înaintea meciului din Liga Campionilor.

Teixeira e fericit că are șansa să evolueze în Liga Campionilor: "E fantastic să joc la acest nivel la 36 de ani și să mă bucur de fotbal la cel mai înalt nivel, înfruntând mari fotbaliști", spune jucătorul lui FCSB.

"Românii sunt optimiști că Steaua va trece de Sporting, dar eu cred că Sporting este favorită. Oamenii consideră că ar fi echipa cea mai accesibilă, împreună cu ȚSKA Moscova. Sporting rămâne un adversar redutabil, oricum. S-a întărit bine cu trei sau patru mari jucători și construiește o echipă care pare superioară celei din sezonul trecut.

Sporting are fotbaliști de calitate în atac și destul de rapizi pe benzi", a declarat fotbalistul roș-albaștrilor.

"Bineînțeles, colegii mei știu că vom înfrunta unul dintre cele mai bune cluburi portugheze, cu jucători de națională, dar e posibil să nu-i cunoască pe mulți fotbaliști din lot. Dar antrenorul nostru ne va spune totul despre ei până la ora jocului. Nu va fi nevoie să dau eu informații despre Sporting, avem oameni foarte competenți în staff care cu siguranță știu deja totul despre adversară" Filipe Teixeira

Teixeira a vorbit și despre obiectivul echipei sale: "Strategia noastră este clară: un rezultat bun în Portugalia care să menţină şansele şi forţarea calificării în grupele UEFA Champions League, în retur, pe teren propriu".

"Suntem cel mai bun club din România și avem jucători buni. Vom da tot ce avem pentru a obține calificarea, deși va fi destul de dificil" Filipe Teixeira

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
107487296349251
Mihai Ducu  •  14 August 2017, 07:45

Ca de obicei:titlul esta despre DIGI WORLD iar continutul este despre ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  13 August 2017, 22:41

fcsb u cistiga

antishtoia
antishtoia  •  13 August 2017, 21:24
Postat de ungurul_vesel pe 13 August 2017, 19:57

Strategia lor e sa fie the best of the cocalar team.

Strategia lor este sa fie *** in tara lui daia. Strategia lor este sa ne intoxice cu o echipa *** din ograga unui oier ***. Apropo, *** in fata unui cioban si in fata turmei lui? Asta este; o tara de ***, cu imagine de *** si minte de ***. Cum nu ma regases in nimic din cele de mai sus, nu tin cu fcsb. Apopo, nu se zice fecesebe ci... fcsb. Nu cred ca pe cel care a scris articolul, in cazul in care il cheana"branza" i se spune "berenzea". deci fcsb! Adica... nimic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează