INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - BORUSSIA DORTMUND 3-0

TOTTENHAM - BORUSSIA DORTMUND 3-0 // Alt meci, același coșmar! Borussia, îngenuncheată de Son: „Habar n-am cum o fac mereu”

Tottenham - Borussia Dortmund 3-0 // FOTO: Reuters
Tottenham - Borussia Dortmund 3-0 // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2019 09:03

Heung-Ming Son, sud-coreeanul lui Tottenham, a înscris golul care a îngenuncheat-o pe Dortmund, după o primă repriză la înălțime. E al 9-lea pe care-l dă Borussiei Dortmund în 11 confruntări directe. 

Nemții s-au bucurat când au auzit că Tottenham nu va putea conta pe golgeterul Harry Kane și pe Dele Alli. Mai compensa din absențele lor, deloc puține (Reus, Piszczek, Akanji, Alcacer, Weigl).

Dar au uitat de Heung-Min Son. Sud-coreeanul fusese un coșmar pentru Borussia și pe vremea când îmbrăca tricoul lui Hamburger SV sau Bayer Leverkusen. Iar istoria s-a repetat.

Imediat după pauză, Son a marcat golul ce a schimbat practic cursul partidei. Un veritabil energizant pentru Spurs și un cuțit înfipt în inima liderului Germaniei, care s-a prăbușit pe final, după o primă repriză la înălțime. Era reușita cu numărul 9 a atacantului asiatic împotriva galben-negrilor, în a 11-a întâlnire directă!

Vertonghen (83) și Llorente (86) n-au făcut decât să extindă apoi și în Ligă criza Borussiei în întrecerile interne, unde a fost eliminată din Cupă și a înregistrat două remize în Bundesliga.

Dortmund are nevoie acum de o minune pentru a atinge "sferturile", iar statisticile nu-i dau nicio șansă. În istoria Ligii Campionilor, nicio echipă germană n-a reușit să întoarcă un 0-3!

11 goluria marcat Son în ultimele 12 partide disputate cu Tottenham în toate competițiile acestui sezon

"Habar n-am cum de marchez atâtea goluri împotriva Borussiei. E un superadversar pentru mine. Dar calificați încă nu suntem"
Heung-Ming Son, atacant Tottenham

Vezi și: VIDEO+FOTO Real Madrid, victorie contestată în fața lui Ajax! Dortmund, fără speranțe contra lui Tottenham

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2019, 15:16

"Pintenii" n-au in lot numeros, doar 23 de jucatori, dar care au 2 echipe, care pot juca oricare titular!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează