INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // VIDEO Cristi Pulhac, pus pe glume după finala Ligii: „Cum au fost fundașii stânga? Mult mai buni decât mine!” :D

Andrew Robertson, fundașul stânga al lui Liverpool
Andrew Robertson, fundașul stânga al lui Liverpool

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 09:11

Cristi Pulhac (34 de ani), fost campion cu Dinamo, a analizat sâmbătă seara, la GSP Live, finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool, câștigată de echipa „reformatorului ”Jurgen Klopp cu 2-0, după golurile lu Salah și Origi.

 

 

„Liverpool merita să câștige trofeul pentru tot parcursul de până acum. Rămân la părerea că Tottenham s-a autodepășit pe toată durata acestui sezon. Mi-a plăcut toată echipa lui Liverpool, chiar dacă echipa s-a retras în repriza a doua”, a spus Pulhac.

Fundaș stânga de meserie, Pulhac a vorbit și despre scoțianul Andrew Robertson (25 de ani) și englezul Danny Rose (28 de ani), fundașii stânga de la Liverpool și Tottenham. 

Au fost mult mai buni decât mine. Urmăresc jucătorii care joacă pe același post cu mine, îmi place travaliul lor”, a spus Cristi Pulhac, la GSP Live

6 Ligi ale Campionilorare acum Liverpool

Vezi și:

VIDEO Duckadam a vorbit despre finala Ligii Campionilor: „Pochettino n-avea ce să facă, s-a văzut diferența de valoare” + Pe cine consideră omul meciului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
2680279795378905
Barbu Mircea  •  02 Iunie 2019, 22:21

Au baietii astia, *** fotbalului, un umor involuntar de i-ai tot citi. Esti sigur, Cristi, ca aia doi au fost mai buni decat tine? Amandoi la un loc sau individual? Ca n-ai precizat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legoolas
legoolas  •  02 Iunie 2019, 10:49

In momentul de fata Arnold si Robertson, cred ca-s cei mai buni laterali din lume, ia VVD ....e TANC!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează