INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // VIDEO Helmuth Duckadam a vorbit despre finala Ligii Campionilor: „Pochettino n-avea ce să facă, s-a văzut diferența de valoare” + Pe cine consideră omul meciului

Tottenham - Liverpool // FOTO: Guliver/Getty Images
Tottenham - Liverpool // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 09:38

Emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan, a găzduit o ediție specială sâmbătă seara, cu ocazia partidei Tottenham - Liverpool 0-2, marea finală a Ligii Campionilor. 

Imediat după fluierul final, care a consfințit cea de-a șasea ligă a Campionilor din impresionanta istorie a „cormoranilor”, Helmuth Duckadam, președintele de onoare al celor de la FCSB, a comentat telefonic disputa de la Madrid.

 

 

„Mă așteptam la mai multe goluri, dar a fost o finală frumoasă. Eu am fost fan Tottenham, cred că omul meciului e Alisson, portarul lui Liverpool. După ce au marcat, cei de la Liverpool s-au apărat, iar ocaziile mari le-a avut Tottenham.

Nu cred că Pochettino putea să facă ceva, s-a văzut diferența de valoare. Tottenham nu prea a câștigat trofee, favorită clară era Liverpool. Eu am mers pe o surpriză, dar era greu de realizat acest lucru”, a declarat Helmuth Duckadam, la emisiunea GSP Live.

Vezi și:

Klopp a oferit declarația serii: „De obicei sunt jumătate beat la 20 de minute după meci” + cui dedică victoria

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gabri80el
gabri80el  •  02 Iunie 2019, 15:25

mi se pare cea mai slaba finala de UCL cel putin in ultimii ani.de aceea imi pare rau ca ajax nu a ajuns in finala . din ce am vazut ieri cred ca avea sanse s-o bata si pe liverpool. exceptand ultimele 30 de min cred ca ajax a facut scoala cu tottenham insa liverpoool de multi ori a clacat . ce ma surprinde cel mai mult este faptul ca fiind 2 echipe englezesti trebuia sa ofere mai mult finalei. per ansamblu merita liverpool sa castige , adversarii chiar nu au avut solutii. daca fizic pe ajax ia dominat, la liverpool s-a schimbat situatia.

7manuel
7manuel  •  02 Iunie 2019, 10:21
Postat de dinamo_fan pe 02 Iunie 2019, 10:07

Nu stiu ce diferenta de valoare s-a vazut, poate in capul lui Helmuth. Per total Spurs a aratat mai bine dar Liverpool a fost omenita in minutul 1. poate diferenta de omenie sa se fi vazut.

Bati campii rau de tot. Penalty-ul a fost clar. Mingea l-a lovit pe Sissoko in bratul care era clar departat de corp, oprind balonul, care, e posibil, sa fi ajuns la un jucator al lui Liverpool. Deci infractiunea a fost clara pt. orice suporter dotat cat de cat si care nu e un fanatic al echipei lui Pochettino. Duckadam a radiografiat perfect meciul. Spurs a avut ocazii mai multe, insa calitatea jucatorilor in ansamblu e sub cea a celor de la Liverpool.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Iunie 2019, 10:07

Nu stiu ce diferenta de valoare s-a vazut, poate in capul lui Helmuth. Per total Spurs a aratat mai bine dar Liverpool a fost omenita in minutul 1. poate diferenta de omenie sa se fi vazut.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează