INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // VIDEO TULBURĂTOR Povestea unei îmbrățișări emoționante » Jordan Henderson a plâns în hohote după finală în brațele tatălui său, diagnosticat cu cancer: „Să nu vii să mă vizitezi”

Jordan Henderson și tatăl său // Captură
Jordan Henderson și tatăl său // Captură

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 11:49

Jordan Henderson, 28 de ani, căpitanul lui Liverpool, este unul dintre cei mai vechi jucători din echipa lui Klopp. Mijlocașul evoluează pentru Liverpool din 2011, iar sâmbătă și-a văzut visul cu ochii, „cormoranii” câștigând Liga Campionilor, 2-0 în finala cu Tottenham. 

Henderson a fost protagonistul unor momente emoționante la finalul meciului. Acesta a mers să-și salute tatăl, care se afla într-un colț al tribunei. Cei doi s-au îmbrățișat și au izbucnit în lacrimi, povestea din spate fiind însă una tulburătoare.

Brian Henderson, tatăl lui Jordan, a fost diagnosticat cu o boală cruntă în 2014, cancer la gât, de care acum a scăpat, fiind în totalitate vindecat. În timp ce se afla sub tratament, tatăl fotbalistului i-a transmis un mesaj categoric lui Jordan: „Să nu vii să mă vizitezi”. „Tata e un om mândru și nu a vrut să îl văd făcând tratament, din cauza felului în care arăta. Știam că îl pot ajuta doar jucând bine în weekend, pentru că urmărea meciurile. Dacă am putut juca atunci, în acele condiții, o pot face oricând și oricum. Am început să privesc lucrurile din altă perspectivă. Am devenit mai bărbat”, a povestit Henderson Jr.

„Fără antrenor, ar fi fost imposibil. Am fost aproape și în sezoanele recente, dar n-am reușit-o. E incredibil ceea ce Klopp a făcut la club de când e antrenor.

Nu e vorba că am fost căpitan și că am ridicat trofeul, dar nu totul se rezumă doar la asta. E vorba despre un club, despre jucători, despre manager

Mulțumesc tuturor, în special mamei, tatălui, familiei, copiilor de acasă, Elexa și Alba. Vă iubesc!”
Jordan Henderson

Vezi și:

Unicul Virgil van Dijk » Fundașul care nu poate fi driblat de 64 de meciuri: ”Nu merit eu Balonul de Aur, ci Messi. El e cel mai bun”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează