INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, CFR Cluj - FC Astana // Bogdan Mara, nemulțumit de tragerea la sorți: „Am fi preferat oricare altă echipă!”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 17:09

CFR Cluj va juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor cu FC Astana din Kazahstan. Bogdan Mara s-a arătat nemulțumit de tragerea la sorți.

Managerul general al campioanei a declarat că ar fi preferat să joace mai degrabă cu echipa românilor Claudiu Keșeru și Cosmin Moți, Ludogorets, referindu-se la aspectul suprafeței de joc pe care vor evolua elevii lui Dan Petrescu.

„Am fi preferat oricare altă echipă în afară de Astana și Steaua Roșie. Aș fi preferat Ludogorets. Este o deplasare foarte lungă, teren artificial, nici Atletico nu a reușit să câștige acolo. Este o echipă puternică care joacă an de an în Europa. Asta ne-a fost soarta”, a spus Bogdan Mara, la TV Digi Sport.

Bogdan Mara consideră că CFR Cluj va avea parte de o „dublă” dificilă.

„Trebuie să ne informăm mult mai mult despre ce înseamnă Astana. Este o echipă incomodă și o deplasare grea. Dacă vom trece de kazahi, va fi un lucru extraordinar pentru noi. Ne vom concentra pe primul meci, pentru că este foarte important. Momentan nu știm multe despre ei, vom vedea în zilele următoare și cu siguranță ne vom pregăti foarte bine.

La prima vedere, este o deplasare foarte grea și complicată. Sunt câteva impedimente pe care le vom avea la ora acestui meci. Deplasarea va fi cea mai mare problemă, fusul orar, dar vom vedea. Noi sperăm să trecem de ei”, a spus Bogdan Mara.

Meciul tur dintre CFR Cluj și Astana se va juca în Kazahstan, pe 9-10 iulie, iar returul are loc la Cluj, pe 16-17 iulie.

VEZI ȘI:

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, CFR Cluj - FC Astana // CFR Cluj și-a aflat adversara din primul tur al Ligii Campionilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
terminhater
terminhater  •  18 Iunie 2019, 22:40

Mie mi-ar fi rușine ... Băi Mara , *** în Cupa Văilor dacă vă e frică de Bostana ăia ... Sigur , după ce-ți dă Dudelange cu terenu-n cap sufli și-n bostan ... Da ce-ai fi vrut , să pici cu Turris Târgu Drăgnurele , mai ales acum că babacul e la rece ? Ești penibil , Maro ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn_2
tinn_2  •  18 Iunie 2019, 20:31
Postat de redshow pe 18 Iunie 2019, 18:19

Offff dupa campioanele Bielorusiei si Luxemburgului urmeaza cea a Kazahstanului... Cred ca UEFA masluieste tragerile la sorti ca sa duca fotbalul in zonele in care nu ar ajunge altfel.... Pun pariu ca anii urmatori CCA Cj va vizita Malta, Andorra, Gibraltar, Liechtenstein ....

Dap, câte una pe an

tinn_2
tinn_2  •  18 Iunie 2019, 20:30
Postat de joze_maurinio pe 18 Iunie 2019, 18:53

"Dacă vom trece de kazahi, va fi un lucru extraordinar pentru noi". Aici a ajuns fotbalul romanesc! Sa fie extraordinar sa scoti kazahi! Nu de alta, dar pe luxemburghezi stim ca nu putem sa-i scoatem si mai bine ca nu a avut mega ghinionul CFR sa cada cu Dudelange, de exemplu, de aia i-au si pus in alta urna!

De fapt asa a ajuns ksv, fără arbitrii, dudelaangee

Vezi toate comentariile (12)
Comentează