INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA

ULTIMA ORĂ » UEFA suspectează de blat partida dintre PSG și Steaua Roșie Blegrad! Un conducător ar fi pariat 5 milioane de euro

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 17:45

UEFA a deschis o anchetă care vizează partida din Liga Campionilor dintre PSG și Steaua Roșie Belgrad, scor 6-1.

Oficialii forului european de fotbal au informații conform cărora unul dintre conducătorii formației sârbe ar fi pariat aproape 5 milioane de euro pe o înfrângere la 5 goluri diferență a formației sale.

Oficialii ambelor formații au negat informațiile.

Partida a fost controlată autoritar de parizieni. Primul gol a venit relativ târziu, în minutul 20, fiind urmat de o avalanșă în finalul primei reprize. Neymar, autorul primei reușite, a făcut dubla în minutul 22. Cavani și Di Maria au stabilit scorul primelor 45 de minute, 4-0. 

Mbappe a punctat în minutul 70, iar neamțul Marco Marin a reușit golul de onoare al oaspeților în minuttul 74. Neymar i-ar fi adus banii conducătorului sârb, după cum anunță L'Equipe, cu golul marcat în minutul 81.

  • PSG și Steaua Roșie Belgrad fac parte din Grupa C a Ligii Campionilor, alături de Liverpool și Napoli. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
fanucraiova48
fanucraiova48  •  12 Octombrie 2018, 22:00
Postat de maistor_kokir pe 12 Octombrie 2018, 18:39

inainte de toate sa-mi zica mie, ce casa de pariuri din lumea asta permite parierea a 5 mil de euro pe un singur eveniment , posibil sa se fi incercat spalarea milioanelor de euro printr-o casa de pariuri personala ...

Normal casele de pariuri din Asia daca nu ma insel au miza pana la aproape 10 milioane de euro , si ça in Asia a fost un pariu de vreo 6,5 milioane de euro

ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  12 Octombrie 2018, 21:28

Asta e fotbalul. Nu încetați sa va puneti întrebări. Cand granzii Europei pierd meciuri in care s-a pariat masiv pe ei. Sau cand sunt conduși si revin după pauză. Greu de dovedit ce se intampla, dar pariorii simt.

george1111
george1111  •  12 Octombrie 2018, 21:22

Oare cat o fi fost cota ? ... x 5 milioane =mult rau

Vezi toate comentariile (8)
Comentează