INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB 2-2, 5-6 D.PEN.

EXCLUSIV Verdict după deziluzia CFR Cluj - Dinamo Zagreb: „Așa se întâmplă când unii jucători nu-și asumă responsabilități” + cine sare în apărarea lui Bălgrădean

CFR Cluj a fost eliminată în turul II al preliminariilor Champions League, învinsă de Dinamo Zagreb +49   FOTO
CFR Cluj a fost eliminată în turul II al preliminariilor Champions League, învinsă de Dinamo Zagreb

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 11:02 / Actualizat joi, 27 august 2020 13:15

CFR Cluj a fost eliminată în turul II al preliminariilor Champions League, învinsă de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri). 

Invitat la GSP Live, Adrian Ropotan (34 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a vorbit despre dramatica loterie a penalty-urilor din meciul de aseară. Fostul mijlocaș al „câinilor” consideră că unii jucători de la CFR Cluj n-au vrut să-și asume responsabilitatea executării celui de-al cincilea penalty, ratat până la urmă de Golofca.  

„Îmi pare rău de CFR. Așa se întâmplă când unii jucători nu vor să-și asume responsabilități. Nu mă refer la Deac, e prietenul meu. Probabil că nu s-a simțit OK, ratând deja un penalty. Dacă simți că nu poți să-l bați pe al doilea, mai bine nu o faci, dar probabil că mai erau ceva jucători prin lot care puteau să bată. Dacă Golofca înscria, era erou”, a spus Ropotan, la GSP Live.

CFR a avut șansa ei. Dacă eliminau acele greșeli în lanț, se puteau gândi la calificare. Au ajuns la penalty-uri, unde șansele au fost egale” 
- Adrian Ropotan

Ropotan sare în apărarea lui Bălgrădean: „Niște prostii”

Criticat de unele voci pentru evoluția din meciul cu croații și pus la zid de Mihai Stoica, goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean a fost încurajat de Ropotan:

„Dacă aș fi în locul lui Bălgrădean, nu aș băga aceste lucruri în seamă. Sunt niște prostii. Când ți-e greu, se trezesc doi-trei care vin să-ți dea în cap, dar el știe ce are de făcut. Are colegi care îl susțin și trebuie să facă față cu brio acestor critici care vin din exterior”. 

5a fost nota primită de Bălgrădean în GSP pentru prestația din meciul cu Dinamo Zagreb

Cele mai tari imagini din meciul CFR Cluj - Dinamo Zagreb

+45 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj. Dan Petrescu a răbufnit la conferință: „Suntem nimeni toți, iar eu PRAF!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1251990044997710
Liviu Lung  •  27 August 2020, 14:46

Cine e mai vinovat pentru ratare : cei care au ratat 11 m sau lasii care nu si-au asumat responabilitatea in frunte cu "capitanul" Camora ? Bursucule ce te faceai daca nu vroia nimeni sa bata?

antisistem2
antisistem2  •  27 August 2020, 14:23
Postat de andrei.f pe 27 August 2020, 13:50

Cfr nu prinde nici grupele EL, e slabistă !

Asa va pati orice echipa care voteaza impotriva lui Dinamo. Este un blestem!

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  27 August 2020, 13:56

Bravo patronului Varga.A adus salariile la zi să poată fricoșii să se dea la o parte.No Deac unde sunt mușchii tăi?!Petrescu se ceartă și cere mereu ceva dar nu are ouă să numească executanți la 11 m.Asumarea hotărârilor și sânge în instalație domnilor.Asta nu aveți voi .***.Vă arătați mușchii la tv ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează