INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE

EXCLUSIV La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

Articol de , , - Publicat miercuri, 01 mai 2024 21:03 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 21:51

Victor Pițurcă (67 de ani), fost antrenor și ex-selecționer al României, prevede o finală Real Madrid - PSG în Champions League. Deși îl numește pe Lionel Messi a fi cel mai mare jucător din toate timpurile, „Piți” a spus într-un interviu-eveniment la Euro GSP că el, Mbappe și Neymar au fost „panarame în Ligă la PSG”.

Bayern Munchen și Real Madrid au remizat în turul semifinalelor Champions League, 2-2, Borussia Dortmund și PSG își dispută celălalt loc în finala celei mai importante competiții intercluburi.

Borussia Dortmund, victorie imensă cu PSG » Meci fenomenal în semifinalele Champions League
BORUSSIA DORTMUND - PSG
Borussia Dortmund, victorie imensă cu PSG » Meci fenomenal în semifinalele Champions League

Victor Pițurcă analizează sezonul din Liga Campionilor la EURO GSP

Victor Pițurcă, urmăritor fidel al fotbalului internațional, antrenor cu 3 mandate de selecționer al României, prevede că Real Madrid și PSG vor ajunge în ultimul act, programat pe 1 iunie la Londra, pe Wembley. Iar pe parizieni îi simte campioni!

Tot referitor la PSG, Pițurcă spune că au avut „cei mai buni jucători din lume”. Vreme de două sezoane, în atacul echipei din Paris au făcut echipă Messi, Neymar și Mbappe, dar succesul pe plan continental a lipsit. Tocmai de asta, Pițurcă îi numește „panarame în Ligă”, inclusiv pe Messi, pe care chiar și așa îl consideră a fi GOAT, cel mai bun din toate timpurile!

VIDEO. Victor Pițurcă prevede finala Champions League și dă de pământ cu Messi, Neymar și Mbappe: „PANARAME în Ligă!”

„Eu cred că soarta va face ca finala să fie Real - PSG. Parisul a avut 2 ani cei mai buni jucători din lume: Messi, Neymar și Mbappe. Dar au fost panarame în Liga Campionilor, n-au reușit nimic!

Uite, eu fac o paranteză: pentru mine, Messi este cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, fantastic. Peste toți! Nu poți compara epocile, și Maradona a fost fantastic. Gândiți-vă că a câștigat de unul singur un Mondial, gândiți-vă ce a însemnat la Napoli.

Totuși, Messi mergea pe teren în meciuri de Liga Campionilor când PSG era în posesie! Antrenorul ăla care era atunci la Paris - putea fi și mama lui Messi -, trebuia să zică: «Nu alergi? Afară!».

Trebuia să spună: «Messi, tată, Leo, dacă tu nu vii să primești mingea, cine vrei să o primească? De asta ne scot ăștia din turul 2, turul 3»”, a afirmat Pițurcă în interviul spectaculos de la Euro GSP.

Victor Pițurcă: „Dacă PSG câștigă Liga, nu știu dacă mai pleacă Mbappe”

În mod normal, Pițurcă se așteaptă ca Mbappe, văzut de mulți a fi cel mai bun fotbalist al lumii în prezent, să treacă din vară la Real Madrid. Totuși, nu l-ar surprinde ca francezul să se răzgândească, mai ales în contextul în care parizienii ar cuceri Champions League.

„Acum, Mbappe e cel mai mare, în opinia mea. Eu cred că soarta va face ca Real să joace finala cu Parisul, PSG să câștige, apoi Mbappe să meargă la Madrid.

Bine, dacă nu a semnat încă cu Real și ar câștiga finala cu Real Madrid, nu știu dacă ar mai pleca de la Paris.

Dar Real Madrid e Real Madrid, îi dau dreptate să plece. Când Mbappe va merge acolo, Real va fi cea mai bună din lume”, a afirmat Pițurcă.

Victor Pițurcă, triumfător în Cupa Campionilor

Liga Campionilor nu este o competiție necunoscută pentru Victor Pițurcă. Fostul atacant a fost titular la Steaua în finala câștigată în 1986 împotriva Barcelonei, după executarea loviturilor de departajare.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”
Victor Pițurcă

Într-o analiză făcută în cadrul proiectului GSP „Istoria la raport”, rolul lui Pițurcă a fost analizat în amănunt. Fostul vârf stelist a fost cel mai bun de pe teren în semifinala de pomină contra lui Anderlecht. Detalii AICI!

Mai multe știri din Champions League:

Momentul ratat de camere în minutul 87 din Bayern - Real Madrid! Inclusiv Tuchel a început să râdă
BAYERN - REAL MARID 2-2
Momentul ratat de camere în minutul 87 din Bayern - Real Madrid! Inclusiv Tuchel a început să râdă
Thomas Tuchel îl critică pe fotbalistul considerat de Bild catastrofă pe teren: „Este mult prea lacom!”
LIGA CAMPIONILOR
Thomas Tuchel îl critică pe fotbalistul considerat de Bild catastrofă pe teren: „Este mult prea lacom!”
Ce a încercat Jude Bellingham să-i facă lui Harry Kane înaintea executării penalty-ului
BAYERN - REAL MADRID 2-2
Ce a încercat Jude Bellingham să-i facă lui Harry Kane înaintea executării penalty-ului

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (14)
gojgaru
gojgaru  •  02 Mai 2024, 15:36
Postat de gojgaru pe 02 Mai 2024, 01:50

Ia sa vedem noi putem sa scriem *** ?

Deci stimatii domni de la gesepeu au monopol asupra cuvantului cu majuscule din titlul acestui articol ?

o_bic
o_bic  •  02 Mai 2024, 13:42

Nea Piți,deci *** de Messi a fost cel mai bun jucător din toate timpurile?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

In_my_opinion
In_my_opinion  •  02 Mai 2024, 08:45

Concluzie: Messi ar fi fost de doua ori mai mare decat este in prezent, ar fi câstigat minim 15 baloane de aur si două duzini de (perechi de) ghete de aur daca avea șansa sa fie antrenat de Piți... Ghinionul lui...! Să vină cupa la Dortmund anul asta!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close