INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER, MIERCURI, 22:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

VIDEO + FOTO Fază tare la conferința Barcelonei! » Un Balon de Aur s-a propus în locul lui Messi: "Mister, pot să joc în bandă sau în centru". Replica lui Valverde :)

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 19:48

Barcelona va juca miercuri, de la ora 22:00, contra lui Inter, în etapa a treia din Liga Campionilor. 

La conferința de presă a antrenorului Ernesto Valverde, bulgarul Hristo Stoichkov, 52 de ani,  fost jucător la Barcelona, a oferit un moment haios. Câștigătorul Balonului de Aur în 1994 a fost cel care a pus ultima întrebare la conferința de presă.

Stoichkov i-a cerut lui Valverde să-l titularizeze în locul lui Messi, care are o fractură la cot și nu va juca în următoarele 3 săptămâni.

"Mister, dacă vrei, pot să joc în locul lui Messi. Pot juca în bandă sau în centru", a fost mesajul fostului jucător bulgar.

Valverde s-a distrat și i-a replicat amuzat lui Stoichkov, "Nu m-am gândit la asta. Dar stai pe aproape în caz că e nevoie de tine", potrivit Mundo Deportivo.

 

clipboard01

247 de meciuri și 114 goluri are Stoichkov la Barcelona, între 1990 și 1995 și 1996-1998

  •  Barcelona - Inter se joacă miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookPlus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează