INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, MIERCURI, 23 AUGUST, GSP. DOLCE, PROTV

VIDEO + FOTO Florinel Coman, la antrenamentul oficial înainte de Sporting » Prima "piedică" la FCSB

FOTO: Alex Nicodim +15   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 11:41

Transferat ieri la FCSB, pentru 2 milioane de euro, Florinel Coman a efectuat azi primul antrenament alături de noii săi colegi.

Atacantul de 19 ani s-a antrenat în această dimineață sub comanda lui Nicolae Dică, la baza de la Berceni, la antrenamentul oficial al roș-albaștrilor. Coman a arătat o formă bună și a încercat să îl impresioneze pe noul său antrenor.

GHINION: ALIBEC!

Coman a dat și peste prima "piedică" la noua echipă. Atacantul nu va putea purta tricoul preferat și la roș-albaștri. Numărul 7, pe care-l avea la Viitorul, e confiscat de căpitanul Alibec, astfel că Florinel a trebuit să aleagă 17. 

Coman nu va putea juca miercuri, în meciul cu Sporting, din play-off-ul Champions League, iar Dică nu va putea conta nici pe Mihai Pintilii.

Echipa probabilă a FCSB:

Fl. Niță - Enache, Larie, Momcilovici, J. Morais - L. Filip, Ov. Popescu - Golofca, Budescu, Teixeira - Alibec

  • FCSB - Sporting Lisabona se joacă miercuri, de la ora 21:45, în returul play-off-ului Champions League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV DolceSport și ProTV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sexilian
sexilian  •  22 August 2017, 15:18

guragoala aduni nordici de ferentari?te-a facut nastu cu asta,vorbim........

valentinn10
valentinn10  •  22 August 2017, 14:59
Postat de vladut12 pe 22 August 2017, 13:19

Cei 4 din atac sunt de vis! Daca apararea tine si nu luam gol, calificarea e sigura!

CALIFICAREA E SIGURA SI MERITATA. FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, CURAJ VITEZISTI, PENTRU INTRGUL POPOR ROMAN, PENTRU ROMANIA VICTORIEEEEEEEEEEEEE...

onduku
onduku  •  22 August 2017, 14:11

Imi place ca arata ca un brazilian. :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close