INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PAMFLET

VIDEO Să mai și râdem » 7 reacții tari din fotbalul românesc după capodopera lui Cristiano: "A fost un gol frumos, dar nu l-am văzut" :D

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 13:43

După golul superb marcat de Cristiano, lumea fotbalului din România a reacționat imediat pe rețelele de socializare și la TV. 

Gică Hagi, Gigi Becali, Alexandru David, Nicolae Zuluf, Ovidiu Popescu și Dan Nistor au fost printre protagoniștii reacțiilor*. 


"Cristiano, dacă talent, orice, ne-a demonstrat tuturor!"
Gică Hagi

"Ascultați la mine, băi fraților, e dat dracului, ăsta va ajunge mare"
Dumitru Dragomir

"Un exponent trist al negustorilor de gel, o imixtiune nefericită într-o galaxie sportivă transformată în tarabă de Obor"
Cornel Dinu

"Unde să joace Cristiano Ronaldo la noi? Nu are loc, e Mbappe deja, iar Man face 100 de milioane dacă mai dă o foarfecă"
Gigi Becali

"A fost un gol superb, chiar mi-a plăcut. Dar, din păcate, eu din câte am văzut, n-a fost. Acum nu știu. Deci a fost un gol frumos în final, în final a dat golul. Dar în schimb n-am văzut, nici n-am fost pe fază să văd, dar în prima fază am văzut foarte frumos, un gol superb. Ce să zic?"
Nicolae Zuluf

"Vă dați seama, este un atacant foarte bun, vă dați seama. Vă dați seama că am văzut golul, a fost superb, vă dați seama că aș vrea să marchez și eu la fel. Vă dați seama că încerc la antrenamente astfel de execuții"
Ovidiu Popescu

"În afară de primul gol, de foarfeca de la golul doi și de pasa pentru Marcelo de la 3-0 ce a mai făcut Cristiano împotriva lui Juventus?"
Dan Nistor

*Acest articol este un pamflet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
caminero
caminero  •  06 Aprilie 2018, 00:21

Victor Pițurcă: "A fost un gol frumos, no, ca un șase-șase la cazino, no, dat întreb eu, no, ce căuta Cristiano în careu? no? pînă la urmă, no, acesta e fotbalistul portughez, no, indisciplinat tactic, nu-și respectă deloc sarcinile de joc, no! Eu l-aș da în judecată, no, pentru nerespectarea fișei postului, no, și l-aș seca de bani ca pe Mititelu, no?!?"

iulica29
iulica29  •  05 Aprilie 2018, 14:56

Necunoscutul despre care vorbesti poarta numele de Crouch (look it up!) si omul chiar are dreptul sa faca un pic de misto, din moment ce a dat si eu cateva goluri de genul asta la viata lui. Ia uite aici https://www.youtube.com/watch?v=T9RsGkhmvYk

th3dog
th3dog  •  05 Aprilie 2018, 08:31

daca talent... :)))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează