INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIITORUL - RB SALZBURG, 21:45, TVR, GSP.RO

Viitorul - RB Salzburg // Cum prefațează Hagi duelul + Nou parteneriat pentru Viitorul! Suma câștigată de campioană în urma contractului

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 22:15

Gică Hagi a prefațat duelul cu RB Salzburg, din play-off-ului Europa League, afirmând că echipa sa nu are voie să facă greșeli în fața unui adversar cu mult mai multă experiență în cupele europene.

"Și noi și ei suntem campioni, avem echipe tinere și jucăm un fotbal ofensiv, agresiv. O să fie o dublă frumoasă, sperăm să ieșim câștigători. Am avut pauză două zile, ne-a prins bine.

Adversarul are mai multă experiență, este mai puternic, dar nu avem nimic de pierdut. Trebuie să jucăm cu încredere, important este sa marcam și să câștigăm.
Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor ca să putem tranșa calificarea, nu avem voie să facem greșeli.

Ar fi ceva fantastic să mergem în grupe, am convingerea că sunt șanse egale, singurul mare dezavantaj este ca jucam returul în deplasare, așa cum s-a întamplat și cu APOEL", a spus Hagi înaintea meciului tur cu Salzburg de la Ovidiu.

Meciul tur dintre Viitorul și austriecii de la RB Salzburg se joacă la Ovidiu, joi, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.ro. Partida retur este programată pentru data de 24 august.

sponsor nou

Viitorul a încheiat un parteneriat valabil pentru trei ani cu compania de bere Holsten, contract în urma căruia campioana va încasa aproximativ 200.000 de euro pe sezon.

Numele noului sponsor va apărea pe echipamentul Viitorului, pe partea din spate, deasupra numărului. "Un parteneriat înseamnă o forță nouă, mă bucur că vin companiile mari lângă noi, înseamnă că ceea ce am făcut până acum a fost bine", a spus Gheorghe Hagi.

"Am ales FC Viitorul pentru că împărtășim aceleași valori. Este un parteneriat pe termen mediu și ne dorim să sărbătorim împreună noi performanțe"
Shachar Shaine, presedinte URBB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
148008545783520
Robert Ioan Stef  •  17 August 2017, 03:13

Liga Campionilor? Viitorul? Ce-ati baut?

merace
merace  •  16 August 2017, 22:48

Berea Holsten e buna si ieftina acum. Daca nu se scumpeste, poate o sa devina preferata mea, doar fiindca sustine Viitorul! :D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează