INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Adio, CFR Cluj! Suma fabuloasă pe care chinezii i-au pus-o pe masă lui Dan Petrescu » Ce trebuie să facă antrenorul

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 10:03

CFR Cluj poate să-și ia gândul de la revenirea lui Dan Petrescu (50 de ani) în Gruia dacă antrenorul va reuși să-i salveze de la retrogradare pe chinezii de la Guizhou Zhicheng.

"Dacă rămâne în prima ligă, Dan Petrescu va încasa o sumă foarte, foarte mare. O să ajungă la o sumă în jur de 8 milioane de euro anul viitor, dacă va menține echipa. Facem supoziții cu Dan Petrescu, că revine la CFR Cluj, pentru că el nu vrea să renunțe! În plus, nici chinezii nu au de gând să se despartă de el", a spus Bogdan Mara la TV Digi Sport.

" Bursucul" are în acest moment un salariu anual la chinezi în valoare de 5 milioane de dolari, iar dacă va salva echipa de la retrogradare va mai încasa alte 3 milioane de dolari.

Totuși, șansele ca Guizhou Zhicheng să rămână în prima ligă sunt destul de mici. Echipa lui Dan Petrescu e ultima în campionat după 25 de etape, cu 18 puncte, la șase lungimi în spatele primei poziții care asigură salvarea de la retrogradare.

Antrenorii români cel mai bine plătiți

Cosmin Olăroiu (Jiangsu Suning): 7 milioane
Dan Petrescu (Guizhou Zhicheng): 5 milioane
Mircea Lucescu (Turcia): 4 milioane
Laurențiu Reghecampf (Al Wahda): 3 milioane
Răzvan Lucescu (PAOK): 500.000
sumele sunt exprimate în dolari

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
132189940937580
Cristian Anaucesei  •  18 Octombrie 2018, 18:35

miracol...sa se salveze..nici nu cred ca ia 5 mil pentru 3-4 luni cat a antrenat..e imposibil.

mosvasile
mosvasile  •  18 Octombrie 2018, 14:39

Da'sa vezi cat ii ofera chinezii ca sa plece!

ionutstv
ionutstv  •  18 Octombrie 2018, 12:55

Se salveaza de retrogradare Petrescu cum castiga Dinamo titlul anul asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close