INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SLAVIA PRAGA

Alex Băluță, ofertat de Craiova: „M-a sunat domnul Rotaru” + de ce nu e fericit în Cehia

Alex Băluță - Slavia Praga
Alex Băluță - Slavia Praga

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 14:52

Alex Băluță (25 de ani), dorit de Gigi Becali la FCSB, a dezvăluit că și fosta sa echipă, Craiova, și-a exprimat dorința de a-l readuce în România.

După un sezon în care nu prea s-a bucurat de încrederea antrenorului de la Slavia Praga, Alex Băluță caută soluții pentru viitorul său.

Fotbalistul român a recunoscut că a fost sunat de către patronul Craiovei, Mihai Rotaru, care i-a propus să se întoarcă în Bănie.

Cu toate acestea, Băluță a asigurat că nu se va întoarce în România, mai ales sub formă de împrumut.

„M-a sunat domnul Mihai Rotaru şi m-a întrebat dacă vreau să vin. I-am spus că poate să discute cu cei din club, dar nu acceptă nici ei şi nici eu. Slavia a zis că mă vrea şi nu se pune problema să plec împrumut la Craiova”, a spus Alex Băluță, potrivit Prosport.

Fotbalistul român a vorbit și despre experiența sa frustrantă din Cehia și a recunoscut că nu este fericit acolo.

„Am vorbit şi cu directorul sportiv, el voia să merg împrumut în iarnă, la Liberec, dar antrenorul m-a vrut în continuare aici. Au fost meciuri în care am dat pase de gol, eram în echipa etapei şi în următorul meci eram în tribună. Ceva inexplicabil, nici măcar în lot. După aceea aud că nu stau bine mental. Cum să fiu fericit? Am fost în echipa etapei, cu pasă de gol, şi după ieşeam din lot”, a mai spus Băluță.

22 de meciuri a jucat Băluță în acest sezon pentru Slavia Praga

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Sergiu Hanca explică diferențele dintre fotbalul polonez și cel românesc: „Altfel mergi pe stadion acolo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează