INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Confirmare din Turcia! Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray » Ar fi coleg cu un fost jucător de la FCSB!

Alexandru Cicaldau, Foto: Instagram
Alexandru Cicaldau, Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 14:21 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 15:09

Președintele clubului Konyaspor, Fatih Ozgokcen, a anunțat că negociază pentru Alexandru Cicâldău (26 de ani) cu Galatasaray și speră să rezolve în cel mai scurt timp acest transfer, împrumut pentru 2023-2024.

Alexandru Cicâldău nu va mai continua la Galatasaray. Sub contract până în 2026 la clubul din Istanbul, mijlocașul nu a fost în cantonament cu „Cim-Bom-Bom” în Austria și nu face parte din lotul roș-galbenilor pentru Liga Campionilor. Spre deosebire de Olimpiu Moruțan, inclus și în stagiul de pregătire, și în grupul de Champions dorit de antrenorul Okan Buruk.

Saudiții pun presiune pe Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan » A treia ofertă: Mai plusează cu 5 milioane
TURCIA
Saudiții pun presiune pe Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan » A treia ofertă: Mai plusează cu 5 milioane

Alexandru Cicâldău are trei oferte, toate din Turcia

Cumpărat în 2021 cu 6,5 milioane de euro de la CSU Craiova, Cicâldău are trei variante, toate în Turcia (toate sub formă de împrumut), unde ar putea ajunge în această vară. Konyaspor, Bașakșehir și nou-promovata Pendikspor.

Galatasaray vrea să-l dea în Super Lig pentru a-i vedea evoluțiile și a-l putea monitoriza mai ușor”, a declarat agentul Victor Becali. Nu mai intenționează să-l cedeze în alt campionat, cum s-a întâmplat sezonul trecut, când a jucat la Al-Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite. Atunci nu au putut să-l urmărească prea bine. 

Alexandru Cicâldău, dorit de fostul antrenor al lui Partizan Belgrad

Scenariul cel mai posibil pare Konya. „Tricolorul” e dorit insistent de antrenorul sârb Aleksandar Stanojevic, ex-Partizan Belgrad.

Președintele clubului, Fatih Ozgokcen, a dezvăluit în timpul cantonamentului de la Erzurum că negociază cu Galata și că încearcă să-l convingă pe jucător să semneze cu „Vulturul din Anatolia”, potrivit cotidianului turc Fanatik: „Konya speră să poată rezolva transferul în cel mai scurt timp”.

950.000de euro este salariul anual al lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Alexandru Cicâldău ar fi coleg cu Guilherme, fost la FCSB

Cicâldău, 4 goluri și 7 assisturi la Al-Ittihad Kalba în 28 de meciuri disputate stagiunea precedentă, ar evolua alături de brazilianul Guilherme, fundașul stânga care a jucat în trecut la Chiajna (2011-2012), Petrolul (2012-2014) și FCSB (2014-2016). 

5milioane de euro valorează acum Cicâldău, potrivit Transfermarkt.de. Cota maxim, 9 milioane, în iarna lui 2021

Citește și alte știri despre stranieri:

Atenție, Man și Mihăilă! Parma caută o extremă în mercato: „Nu garantează din punct de vedere al rezistenței”

Antonio Sefer are probleme de adaptare în Israel. Echipa lui a fost demolată în Cupă de Maccabi Tel Aviv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează