INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Încă o echipă pe urmele lui Cicâldău. Negocieri cu Galatasaray

Alexandru Cicâldău
Alexandru Cicâldău

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 16:40 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 17:12

Alexandru Cicâldău (26 de ani) e dorit și de Sivasspor, ocupanta locului 14 în campionatul trecut. Mijlocașul român, care nu a fost reținut de antrenorul Okan Buruk în lotul pentru cantonamentul din Austria, mai are o ofertă de a pleca de la Galatasaray, la Bașakșehir.

Galatasaray nu va conta pe serviciile lui Alexandru Cicâldău nici în sezonul viitor. Antrenorul Okan Buruk nu l-a reținut în efectivul pentru cantonamentul din Austria și l-a lăsat să se pregătească la Istanbul, alături de alți jucători ieșiți din calculele lui Buruk, în așteptarea unei propuneri. 

Fostul mijlocaș al lui CSU Craiova nu duce însă lipsă de oferte. Împrumutat în stagiunea trecută la Al-Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite, Cicâldău va fi cedat sub aceeași formulă.

Dinamo a rezolvat cea mai presantă problemă a verii! Anunț de ultimă oră: „Gata, am închis tot!”
DINAMO
Dinamo a rezolvat cea mai presantă problemă a verii! Anunț de ultimă oră: „Gata, am închis tot!”

Alexandru Cicâldău este dorit la Sivasspor

Cotidianul turcesc Fotomac a preluat știrea de la Aspor și scrie că „tricolorul” a intrat pe radarul unei alte echipe din Superlig: „Sivasspor, care a terminat pe locul 14 sezonul trecut, a demarat negocierile cu Cicâldău și așteaptă și acordul Galatei pentru a face transferul”

Zilele trecute, cotidianul turc Cumhuriyet scria că Bașakșehir și-a stabilit drept obiectiv să termine campionatul 2023-2024 în primele 4 și s-a gândit la internaționalul român pentru întărirea liniei de mijloc: „Responsabilii clubului au avut o întâlnire cu impresarul jucătorului”.

Cicâldău n-a fost cumpărat de Al-Ittihad Kalba

Cumpărat de Galata în 2021, de la CS Universitatea, „Cic” n-a dat satisfacție în primul sezon disputat în Superlig și vara trecută a fost cedat în emirate, unde a bifat 30 de partide, 5 goluri și 7 assisturi, dar Al-Ittihad Kalba n-a vrut să-l cumpere definitiv. 

Așa cum s-a întâmplat și cu celălalt român al campioanei Turcie, Olimpiu Moruțan, returnat de Pisa, dar intrat în grațiile lui Okan Buruk.

6,5milioane de euro i-a plătit Galatasaray, în 2021, Universității Craiova în schimbul lui Alexandru Cicâldău. Moruțan, adus de la FCSB tot atunci, i-a costat pe turci 4,2 milioane

Tot despre stranieri: 

Kylian Mbappe, desființat de un nume mare al lui PSG: „E vremea să plece. Nu e un lider” » Ce supertransfer pregătește Parisul

Antrenorul noului copil teribil al fotbalului turc, transferat la Real Madrid: „Arda Guler seamănă cu Gică Hagi, nu cu Messi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dandana
dandana  •  12 Iulie 2023, 08:51

În alt jucător supraevaluat care a plecat la un moment care nu trebuia. Eu țin minte ultimul an la Craiova că a regresat în loc sa crească. Cred ca aceasta voința de a lua bani cât mai țineți ii distruge pe majoritatea, iar afară ăștia dau un ban dar nu-l mai ai tu pe jucator. Craiova este soluția lui de a putea sa își revină. Dacă poate sa își aleagă, sa vina acasă 2 ani și sa stea liniștit. Sa își revină și sa plece când vrea el în Arabia sa ia banii ai mulți. Lăsați Turcia ca și ăștia sunt mai praf ca România, doar investițiile sunt mai mari

VanBasten
VanBasten  •  11 Iulie 2023, 10:10

Minciuni, Keciorengucu e in pole position.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează