INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Antidot pentru Gigi: antrenorul lui Tătărușanu povestește cum a pus la punct un patron gen Becali

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 11:34

Vahid Halilhodžici, antrenorul lui Tătărușanu la Nantes, dezvăluie că ”un președinte m-a întrebat de ce n-am folosit un anumit jucător. I-am spus: <Știam că e preferatul tău!>. N-a mai venit la mine”.

La 66 de ani, Vahid Halilhodžici e cel mai bătrân antrenor din Ligue 1. A fost chemat de urgență de Waldemar Kita să o salveze pe Nantes, aflată în coada Franței după primele 8 etape, cu fostul antrenor, Miguel Cardoso. A ridicat "canarii", dar pericolul nu a trecut.

"Misiunea mea e să evit retrogradarea. E cel mai important", spune bosniacul.

Recunoscut drept un tip dur, și cu jucătorii, și cu șefii, Halilhodžici vorbește despre relația cu proprietarul clubului, Waldemar Kita, care se implică mult la echipă.

"Mă sună din când în când, știe ce fac, dar nu mi-a cerut niciodată nimic", afirmă tehnicianul în L'Équipe. "Ați anunțat la început că vor fi bătăi între mine și el. Poate vor fi, poate nu. Bine, bătaie... Niciodată n-am lovit, insultat sau scuipat un președinte".

Antrenorul lui Tătărușanu povestește cum a pus la punct un patron gen Becali. "Aveam unul care era curios să afle cum vom juca și era normal. Dar să-mi spună el cum să joc, asta e altceva... Odată, un conducător m-a întrebat de ce n-am folosit un anumit jucător. I-am zis: «Știam că e preferatul tău!». N-a mai venit la mine niciodată cu asemenea întrebări".

"După primul meci, m-am închis în cameră și m-am întrebat: ar trebui să spun stop imediat? Trebuie să fiu sadomaso"
Vahid Halilhodžici, antrenor Nantes

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  05 Decembrie 2018, 16:11
Postat de spinoza pe 05 Decembrie 2018, 14:00

Nu exista antidot pentru Becali!

Ba da . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  05 Decembrie 2018, 14:00

Nu exista antidot pentru Becali!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează