INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Antrenorul Fiorentinei dezvăluie adevăratul motiv pentru care Ianis Hagi a fost îndepărtat de la club

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 12:41

Stefano Pioli, antrenorul Fiorentinei, a vorbit despre motivele care au stat în spatele îndepărtării lui Ianis Hagi (19 ani) de la gruparea viola. 

"Când ești tânăr, nu trebuie să te grăbești, iar el a făcut-o. Are un potențial mare, dar nu era gata să joace în acest moment.

Niciodată nu ești gata imediat să joci, iar dacă nu ai răbdare să aștepți, e mai bine sa pleci pe alte drumuri", a declarat Stefano Pioli în presa din Italia. 

Fiul lui Gheorghe Hagi a fost achiziționat în această iarnă de Viitorul de la Fiorentina, contra sumei de 2 milioane de euro plus procente dintr-un viitor transfer. 

54 de minute
a prins mijlocașul Fiorentinei pentru prima echipă a Fiorentinei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2018, 16:23

Este insurmontabil (pana la suicid uneori!) sa fi odrasla lui Einstein.

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  30 Ianuarie 2018, 16:05

A stat la Fiorentina un an si jumatate ! De unde apare "graba" asta de a juca in prima echipa ?!? Si pe urma daca nu ar fi ambitios si nu ar dori sa confirme sperantele puse in el, atunci nu ar mai fi bun de nimic. Cum sa nu-si doreasca sa joace la prima echipa ?!? Dupa atata asteptat ?!? E cusuta cu ata alba !!!

daniaania
daniaania  •  30 Ianuarie 2018, 15:04

Stiam acest aspect cand a plecat. Numai Gica nu stia si aici trebuie sa-si schimbe ideile. I-a facut mai mult rau baiatului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează