INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Antrenorul Galatei a luat decizia în privința lui Moruțan » Ce se întâmplă cu internaționalul român

Olimpiu Moruțan o părăsește din nou pe Galatasaray // Foto: Imago
Olimpiu Moruțan o părăsește din nou pe Galatasaray // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 17:01 / Actualizat vineri, 04 august 2023 17:25

Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray, nu l-a inclus pe Olimpiu Moruțan în lotul pentru turul 3 preliminar al Ligii. Impresarul Ioan Becali susține că internaționalul român „va fi împrumutat la o echipă turcă sau italiană, Konya, Palermo sau Sampdoria”.

Răsturnare de situație în cazul lui Olimpiu Moruțan. Deși l-a luat în cantonamentul din Austria și a dat de înțeles că-l va păstra în lot pentru sezonul viitor, antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk, a decis altfel în cele din urmă.

Moruțan, pe lista unei noi echipe » Fosta campioană a Turciei ar vrea să-l împrumute
TURCIA
Moruțan, pe lista unei noi echipe » Fosta campioană a Turciei ar vrea să-l împrumute

Scos din lot pentru meciul-tur cu Olimpija Ljubljana

Tehnicianul Cim Bom nu l-a inclus pe mijlocașul în vârstă de 24 de ani în lotul anunțat astăzi la UEFA pentru prima manșă a „dublei” cu Olimpija Ljubljana, programată pe 8 august, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Motivul?

Mutu n-are nicio șansă să-l ia pe Olimpiu Moruțan

Impresarul Ioan Becali susține că fostul jucător al FCSB-ului va fi din nou împrumutat, dar în niciun caz lui Adrian Mutu, cum s-a speculat! 

„Nu există Moruțan la Neftchi Baku. Va fi împrumutat la o echipă turcă sau la una italiană, Konyaspor, Palermo sau Sampdoria”, a declarat Giovanni, potrivit fanatik.ro.

Gazzetta Dello Sport confirmă interesul lui Palermo pentru Moruțan

Din vara lui 2021 la multipla campioană a Turciei, unde n-a dat satisfacție în 2021/2022, Moruţan a fost împrumutat stagiunea trecută în Serie B, celor de la Pisa. Acolo a avut evoluții constant bune, iar potrivit Gazzettei dello Sport, a atras interesul celor de la Palermo, care vor să-i facă Galataei o ofertă pentru jucătorul român.

Konyaspor l-a luat deja pe Alexandru Cicâldău

Konyaspor, la rându-i, a anunțat de mai multă vreme că dorește să-i reunească sub culorile sale pe Alexandru Cicâldău și pe Olimpiu Moruțan. Pe „Cic” l-a împrumutat deja de la Galatasaray, gratis, un sezon, și este de așteptat să reia discuțiile cu bașkanii lui Galatasaray, de astă dată pentru coechipierul acestuia.

4,2milioane de euro a plătit Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB, acum doi ani. Mijlocaşul este cotat acum la 4,5 milioane de euro pe transfermarkt.de

Citește și alte știri despre stranieri: 

Alexandru Cicâldău, prezentat la Konyaspor! Prima declarație la noua echipă

Dan „Penalty” a lovit și după 0-3 cu PSG: „Arbitrul trebuia să fluiere!” + „Avem drum lung până acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  04 August 2023, 18:31

Informatii de ultima ora indica un imprumut al mijlocasului roman la FC Botosani, unde este dorit cu insistenta de patronul Iftime.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează