INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Anunț important al lui Șumudică: "Sunt foarte aproape să aduc un jucător român" » Ce șanse sunt să-l transfere pe Alibec la noua echipă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 20:27

Marius Șumudică a preluat recent gruparea saudită Al-Shabab și a început deja să creioneze strategia de transferuri a noii sale echipe.

Tehnicianul român a declarat că este foarte aproape să aducă un jucător român, iar numele acestuia ar putea fi chiar Denis Alibec.

"Nu am discutat încă despre transferuri, dar sunt foarte aproape să aduc un jucător român acum. Nu pot să spun, o să vedeţi în 2-3 zile, pentru că aşa am promis. Nu e normal să vorbesc. Sunt în discuţii cu mai mulţi jucători, am o listă de jucători pe care va trebui să-i urmăresc. Mă apuc de treabă de azi. 

Dacă voi reuşi să-l iau pe Alibec, o voi face cu cea mai mare plăcere. Problema e că nu depinde numai de mine în momentul de faţă. Ei (n.r. conducătorii clubului saudit) urmăresc foarte bine şi au văzut ce s-a întâmplat în ultimul an. Eu nu sunt vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Denis. N-a marcat, n-a jucat. Sunt probleme pe care eu nu le pot şterge cu buretele. Ei se documentează. Voi încerca să iau responsabilitatea asupra mea, dar nu va fi uşor. Sper să pot să ajung la un consens.

De Valerică Găman nu se pune problema deocamdată. E jucătorul celor de la FCSB. Ei îşi doresc jucători de atac, mijlocaşi, jucători care să facă diferenţa", a declarat Șumudică, potrivit TV Telekom Sport.

Denis Alibec se află în dizgrația lui Nicolae Dică și are șanse minime să mai joace pentru FCSB. Totuși, Becali încă speră să obțină o sumă importantă pentru atacantul de 27 de ani. 

Șumudică s-a înțeles cu Al-Shabab săptămâna trecută, după ce a fost la un pas să bifeze un alt contract în Turcia, la Trabzonspor, însă negocierile nu s-au mai finalizat. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
marius.bxl
marius.bxl  •  21 Iunie 2018, 08:50

E clar ca nici arabii nu mai arunca aiurea cu banii..alibec e 0

ando89
ando89  •  20 Iunie 2018, 22:25

Bine. Bye:))

observator979
observator979  •  20 Iunie 2018, 22:20

Sumudica e antrenor. Daca se lauda cu transferuri facute de el, pesemne e fiindca clubul la care a ajuns nu are specialisti in transferuri! :D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează