INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Anunț neașteptat pentru Stanciu: "Bundesliga sau Premier League. Trebuie să ne punem de acord la suma de transfer!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 12:30

Nicolae Stanciu pare să-și fi regăsit forma odată cu transferul la Sparta Praga și  poate pleca din Cehia într-un campionat puternic.

Anamaria Prodan, impresarul mijlocașului de 25 de ani, susține că Stanciu poate ajunge în următoarea perioadă în Bundesliga sau Premier League.

"Sunt oferte. Aşteptăm să vedem. Mai întâi să ne punem de acord la suma de transfer, sau, cel mai important, dacă ei vor dori să îl vândă. Eu mi-aş dori foarte tare undeva în Bundesliga sau în Anglia.

Eu zic că Stanciu poate pleca. Depinde acum şi de sumă, de cât de mult cer cei de la Sparta. Şi dacă cei de acolo vor să îl vândă. Şi în funcţie de ce sumă de transfer cer, vedem unde s-ar potrivi. Că dacă cere cineva o sumă... cum vrea Gigi, 50 de milioane pe Man, nu poţi să te duci decât spre Anglia.

E o sumă mare. Eu cred că e greu să vinzi un jucător român astăzi pe banii ăştia. Chiar dacă este foarte, foarte valoros. Cota reală eu zic că e undeva pe la 20 de milioane", a declarat Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

4.250.000 €este cota lui Nicușor Stanciu pe transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
zagna
zagna  •  09 Noiembrie 2018, 19:24
Postat de Dan Stoica pe 09 Noiembrie 2018, 14:26

”4.250.000 € a cheltuit Arsenal în sezonul 2012-2013 doar pe salarii, cu 87 de milioane mai mult decît au încasat "tunarii" din drepturi TV” Foarte relevant

revizuieste-ti sumele, nu se leaga...

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  09 Noiembrie 2018, 18:09

În Germania poate-n Zweite Liga, că-n Bundesliga n-are şanse.

whiteredarad
whiteredarad  •  09 Noiembrie 2018, 14:40

Sa fim seriosi ! Ana Maria Prodan "umfla cu ...pompa", caute sa se vorbeasca mereu despre Stanciu, sa-i creasca cota. Doar romanii , adica GSP... "pun botul", Stanciu nu are nici o cautare in Bundesliga, cit despre Albion....sa fim seriosi, nu are ce cauta acolo ! Sint "perdele de fum " ale impresarului, saracul Stanciu...a involuat, fizic nu poate, tactic si tehnic e subtire, vedeti ca si la Nationala...schioapata.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează