INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO

Banii înainte de toate! Fotbalistul voia să joace cu FCSB, dar șefii lui Dinamo l-au trimis direct la aeroport: "E prima dată când o spun"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 17:35

Ionuț Nedelcearu (22 de ani) a plecat de la Dinamo la Ufa, în Rusia, în februarie 2018, chiar înaintea derby-ului cu FCSB, scor 2-2. Fundașul central susține că și-a dorit să joace și în meciul cu roș-albaștrii, dar șefii n-au vrut să mai audă asta când au văzut oferta rușilor.

"Da, regret (n.r. că a plecat înainte de derby). Deşi toată lumea a vorbit... Chiar şi la ultima etapă de la Giurgiu, când am fost pe stadion, mulţi mi-au reproşat că nu am vrut să stau la derby, însă e prima dată când o spun. Am vrut să joc, dar cei din conducere când au văzut oferta pe masă nu au mai ţinut cont de mine şi de ce vreau. Nici nu m-au întrebat, au semnat actele şi m-au trimis direct la aeroport.

Îmi doream enorm ţinând cont că perioada de transferuri se încheia pe 20 şi ceva februarie nu ştiu exact şi aveam timp să joc meciul şi să plec după. Dar cei de la Dinamo nu au vrut şi eu nu am avut ce face. Normal că se găsea înţelegere (n.r. la UFA). Atâta timp cât mă voiau şi insistau, nu cred că pierdeam două zile de pregătire cât a fost înainte de meci cu ei. Recuperam uşor acest lucru. Eu voiam, dar nu a depins de mine", a declarat Nedelcearu la TV Telekom Sport

rky1944 ionut nedelcearu

"Vă daţi seama că mă doare când văd că Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de locurile fruntaşe, normal că mă doare, ca pe orice dinamovist" Ionuț Nedelcearu

600.000 €plus 15% dintr-un eventual transfer a primit Dinamo în schimbul lui Nedelcearu

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
tincucatalin
tincucatalin  •  08 Ianuarie 2019, 21:49

ultimile 15 meciuri directe arata: 5 victorii dinamo, 8 egaluri, 2 victorii steaua sau fcsb. Nu stiu la ce campionat te uiti, dar ai acces la google...sper

reddog_forever
reddog_forever  •  08 Ianuarie 2019, 21:12
Postat de star_bucharest pe 08 Ianuarie 2019, 19:55

aveti fix 3 victorii in fatza stelei in toate competitile aka campionat si cupa romaniei in ultimi 8 ani. si recasul sta mai bine in fatza stelei decat voi. nu ne-ati mai batut deja de 2 ani jumatate.

dinamo nu a jucat cu steaua in ultimii (cu doi de i) 8 ani...poate recasul o fi jucat intr-adevar. cam pe acolo e nivelul stelei.

merace
merace  •  08 Ianuarie 2019, 20:52

Fotbalistii nu joaca in fiecare meci dupa dorinta, ci dupa cum decide antrenorul. L-au vandut la Ufa si l-au livrat pe avion. De ce are el nevoie sa explice cuiva asta?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează