INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Bölöni le răspunde fanilor nemulțumiți: „Toți vor să joace ca Barcelona, dar Messi e unul singur”

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2019 10:46

Antwerp, echipa lui Ladislau Bölöni, acum pe locul 4, joacă mâine un meci dificil și important, pe terenul lui Genk, lider în Jupiler League.

Pentru Loți Bölöni, esențial este să joace play-off-ul. A fost foarte aproape anul trecut, la primul sezon la Antwerp, ratându-l în ultima clipă. Acum, e pe 4, poziție de play-off, însă mai are doar patru puncte față de Gent, locul 7, primul sub linie. Și mâine e meci la Genk, liderul clasamentului, care a învins-o acasă, în tur, cu 4-2.

Unii fani ai echipei flamande sunt nemulțumiți, spunând că stilul roș-albilor ar putea fi mai atrăgător, cel puțin pe teren propriu. Antrenorul are un răspuns pentru ei.

„Le înțeleg îngrijorarea, e logică”, afirmă Bölöni pentru Gazet van Antwerpen. „Dar suporterii gândesc cu inima. Respect asta. Totuși, oricine ar vrea să joace ca Barcelona, însă e altceva să pui în practică. Și nu există decât un singur Messi”

Citește și:

Noul ”Maradona”! Chicharito, gol cu mâna validat în Premier League: ”Știa ce face!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close