INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Boloni, umilit în Belgia: "Meciul s-a terminat după 30 de minute"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 11:25

Anvers, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a suferit o umilință greu de digerat în meciul cu Club Brugge, scor 1-5, lucru de neconceput pentru antrenorul român.

"S-a terminat după 30 de minute. A existat un anumit echilibru până la al doilea gol, apoi s-a rupt jocul. Am arătat toate problemele pe care putem să le avem atunci când echipa nu este la sută la sută.

În repriza a doua, am încercat să marcăm un gol pentru a reveni în meci, dar nu am putut. În acest moment, este dificil să faci o analiză a meciului, pentru că suntem influențați de emoții și de rezultat. Trebuie să ridicăm capul, pentru că avem încă un meci important după Crăciun (n.r. cu Mouscron)", a vorbit după meci Boloni, conform presei din Belgia.

Anvers ocupă locul 3 în campionatul Belgiei, după Genk și Brugge. 10 puncte despart formația lui Boloni de liderul campionatului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fairplayromania
fairplayromania  •  25 Decembrie 2018, 15:17

GSP, cîtă ură aveţi in voi .... În afara de Becali si jumatate Sa, toti sun umiliţi si jigniţi prin articolele voastre . De ce ?

rocky2
rocky2  •  25 Decembrie 2018, 12:47

Il vrei la clona limitrofa?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează